lørdag den 14. maj 2011

Afleveret ......


blev "Den lille pige med svovlstikkerne" af Annette Danielsen str. 4 år i går. Den kunne godt have været ca. 3-4 cm længere i bullen og ærmerne kunne godt have været et par centimeter kortere. Men opskriften er fulgt til punkt og prikke!

Marie (ser ikke ud til at være begejstret), men det var hun altså, og jeg har aftalt med datteren, at det er med at få den brugt nu, medens den ikke er alt for kort. Måske Vigga kan overtage den når den bliver alt for kort til Marie.

Vi skulle passe Hans, medens

resten af hans familie skulle i cirkus, det er han jo for lille til at deltage i endnu. Det var rigtig dejligt at have besøg af den lille fyr, vi hyggede os rigtigt.

De andre vendte tilbage her til matriklen efter endt cirkus forestilling, og Jens og Marie havde bestemt, at hele familien skulle overnatte hos os, fordi de synes at det er hyggeligt.
Dejligt at de har den indstilling, om nogle år gider de jo nok ikke så meget besøg her, når kammerater og lignende trækker. Så det er om at nyde det, og det har vi gjort!


Overskriften hedder "afleveret", og det er hvad jeg lige har gjort. Jeg har kørt gode venner i lufthavnen, de er lige nu på vej til Portugal på en uges ferie.


Inden vi kørte til lufthavnen, kunne jeg lige nå min sævdanlige spadseretur, for at se om det kunne løsne lidt op for ryggen, som er noget drilsom i disse dage, måske er det omslag i vejret som påvirker ryggen? Jeg vidste godt at jeg ville gå forbi et hegn af syrener, og jeg kunne ikke lade være med at plukke en buket med hjem. Det var en fornøjelse at bære syrenerne hjem, sikke en duft! Nu står de på sofabordet og både pynter og dufter.


Ryggen driller som nævnt, så det er bedst at holde sig i gang, bare ikke at tage alt for hårdt fat, derfor er planen, at der måske skal bages småkager, og pæretærter i week-enden. Kartoffelsalat skal først tilberedes senere, men det er de ting som jeg er bedt om at medbringe St.Bededag, hvor der skal holdes familietræf med husbonds søster og hendes familie, hos datteren. Vi bliver l8 personer, så lidt skal der jo til til ganen. Vin skal også medbringes, men det må husbond tage sig af. Vi håber på nogenlunde vejr, så det er til at komme lidt ud, ikke mindst for børnene.Men allerførst skal der drikkes eftermiddagskaffe og så skal der nok lige strikkes et par pinde på "lille topstykke", hvor jeg er kommet forbi de første omgang, hvor man skal være mega koncentreret, og have isat mange markeringer. Nu kører det vist bare derudaf, mener jeg at kunne huske fra tidligere.

MINI skal også røres lidt her i week-enden, den mangler at få strikket ærmer.


Måske dukker der noget op, som vi får lyst til, men det er jo wwek-end, så behøver man jo ikke at holde planerne lige så fast som i hverdagen. Så vi får se?

Go´week-end!
2 kommentarer:

 1. Hvor er "Den lille pige med svovlstikkerne" blevet fin:-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, at "Den lille pige med svovlstikkene" er blev fin.
  Lille topstykke har jeg set ved min garnpusher, både sidste år og i år og den er bare så fin. Det lyder som en svær en at strikke, passer det ?

  De børn er bare så lækre og det er rigtig hyggeligt, at have dem, både selv og på besøg.

  Kh. Lis

  SvarSlet