søndag den 22. maj 2011

HÅNDKLÆDET ER KASTET I RINGEN ........

STATUS:


det grå garn er smidt i skammekrogen, og ihvertfald sat på laaang pause!MINI til Vigga får strikket ærmer, (tror jeg nok) for turen i vaskemaskinen har hjulpet lidt på skæv-trækningen.Nyt projekt i en hel anden boldgade er startet op, herom senere når jeg ved om det bliver alvor med det.


I morgen bestiller jeg tid hos min akupunktør i Århus. Håber det kan klares inden det bliver alt for slemt, for det her er altså træls!!


Veninden blev besøgt i aftes i det dejligste vejr og det var hyggeligt, det er jo nemmere at besøge hende når hun er i Jylland. Naboen blev hentet i lufthavnen, og det var dejligt at høre, at de havde haft en god tur, og sikke en kulør de havde fået efter en tur i Portugal.


Det var så status for i dag, lige efter min morgen tur, god søndag til jer, jeg tror jeg vil være lige så aktiv som ryg/ben tillader, lysten til aktivitet er der


2 kommentarer:

 1. Det lyder spændende hvad det er for en boldgade du vil bevæge dig ned af. Glæder mig til at hører mere.
  Ønsker også dig en god søndag. Jeg håber det bliver bedre med ryggen. Ellers er det godt du skal til Akupunktør. Det får jeg også for min dårlige nakke.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg har god erfaring, derfor vil jeg afsted inden det bliver for slemt. Men det er nu rimelig i dag.
  Jeg håber der bliver noget strik at fremvise, vi får se

  SvarSlet