lørdag den 21. maj 2011

Jeg vil gøre et forsøg på at løse gåden ........"lille topstykke" er for jeg ved ikke hvilken gang trævlet op igen!!!!!!!!!!!!!

Jeg har strikket i det grå garn, som jeg også brugte til VIGGO. Men det trækker altså skæv, det gjorde det IKKE i VIGGO.


Som det ses på billedet, (det er måske ikke så nemt at se, men det trækker også skævt på MINI).

MINI er strikket frem og tilbage, så det er ikke alene fordi der strikkes rundt at det garn trækker skævt. Næh, jeg tror at det er glatstrikningen, som gør det, for det øverste på MINI er jo rib, og det trækker ikkeDerfor et sidste forsøg med det garn, VENDESTRIK OG KUN RETSTRIKNING.

Jeg forsøger nu med den her, jeg vil finde ud af om der kun kan strikkes ret i det garn?MINI har i dag været i vaskemaskinen for at se om det kunne hjælpe, det hjalp en lille smule, så jeg tror der strikkes ærmer i den når den er blevet tør. Men LILLE TOPSTYKKE eksistere ikke mere, det er trævlet op, BASTA!!!!!Jeg har i dag købt ARWETTA lys grå garn, så Regitse får sit topstykke, men det bliver jo lidt varmt her i sommerhalvåret, så jeg har lidt tid at løbe på.Bededag blev brugt til familietræf, en god dag var det.

De midste børnebørn kan næsten gå nu, de behøver bare lige en finger. Her er Vigga i blusen som jeg har strikket efter bogen VENDESTRIK #2


I aften skal naboen hentes i lufthavnen, og veninden fra Sjælland er med sin familie på ferie i Billund, så hun har inviteret på en kop kaffe inden vi skal til lufthavnen. Det bliver hyggeligt.


Det her er et rigtigt øv-indlæg, bortset fra børnebørnenes snarlige formåen ud i det at stå og gå på egne ben. Ja stå kan de, endda længe, også bøje sig ned og samle noget op, men de tør altså ikke begive sig ud i verden på egne ben endnu. Jeg håber de efterfølgende indlæg bliver mere positive omkring strikkefronten. At strikketøjet sådan driller er træls, og når ryggen så heller ikke vil som jeg vil, ja så er humøret jo ikke i top.


Jeg vil/skal have humørbarometeret op, så har jeg det bedst.

Håber i må nyde resten af bededagsferien, det vil jeg forsøge, og det kan det forbaskede garn altså gøre sit til. Hvis ikke retstrikningen lykkes, så ved jeg hvor skraldespanden står.


1 kommentar:

 1. Du må ikke lade garnet ødelægge stemningen hjemme ved jer. Så hellere gemme det væk til det bliver vinter og begynde på noget andet.
  Tænkte på om det var fordi du strikker for fast, når det er på rundpind. Det problem har jeg nemlig nogen gange. Det er også bare øv, når det hele driller.
  Jeg håber du får det bedre når du skal til Billund og se veninden og få snakket lidt med hende, samt senere hører om naboens forhåbentlig gode ferie.

  Jeg håber også du får lov at nyde resten af din bededags-mini- ferie.
  uden smerter

  Kh. Lis

  SvarSlet