fredag den 4. marts 2011

Stop lige midt i rengøring ......

det er hvad jeg har taget lige nu.

For jeg må da lige fortælle, at jeg glæder mig til på tirsdag, for da er jeg nemlig blevet inviteret til at deltage i strikkeklub/strikkecafé af et par damer, som jeg kun kender sporadisk via nettet og tlf. Det bliver så hyggeligt/spændende og inspirenrende, det er jeg sikker på! Jeg har haft invitationen i godt en uge, men syntes ikke rigtigt, at jeg kunne få det til at hænge sammen med job/rygtræning, og skulle køre med bus. Men jeg får det til at hænge sammen, for jeg har så meget lyst, og "hvor der er en vilje er der en vej". Husbond kommenterede: "Det vidste jeg da godt, at du nok skulle få tid til!!" Ja, ja han kender mig jo rimeligt godt!!!!!!

Forresten har jeg vinduer, som jeg nu kan kigge ud af, vinduespudseren, i form af husbond, har netop sørget for det. Dejligt!

Jeg venter, at Regitse ringer til mig, når postmand Per har været på besøg med fødselsdagskort og et par hårspænder med Hello Kitty. Jeg ringede til hende i morges for hun fylder nemlig 4 år i dag, vi skal til fødselsdag i week-end, og der får hun så fødselsdagsgaven fra os. De andre små skal jo også have en lille gave, så jeg må vist snart igang med at pakke ind.Vigga skal have den her vuggestuebluse, som lige nu venter på at blive helt tør. Den er strikket i Arwetta (både lidt nyt og som sædvanlig fra lager). Jeg tror den bliver ok under termotøjet her til forår.
STRIKKEFRONTEN: Dominostrik tumler
i hovedet, jeg har købt lidt garn og et mønster til vest af en på nettet. Men om jeg da kan tyde den opskrift. Den skal der eksperimenteres lidt med i week-enden.

Og så er der "a la Camomille", jeg skriver a la, fordi det bestemt ikke er det garn, som er beskrevet i opskrift, men derimod noget ældgammelt, som i en del år har irriteret mig, at have liggende, så nu er den spæde start til noget "a la Camomille" sjal taget, så må vi se hvad det ender med, måske en UFO


Jeg må vist også hellere lige fortælle, at vi da fik lidt ud af FERIE FOR ALLE, i dag er der betalt depositum for en sommerferie, hos familie i USA, med stop på Island (3 overnatninger der) vi ankommer om morgenen til Island og skal derfra sent eftermiddag, så det giver faktisk 4 hele dage, og bilen er også lejet.
Hele rejsen er til uhørt billige penge, kampangepris, som skulle reserveres/betales nu. Spørg lige om de rejselystne her på matriklen glæder sig?

Nu skinner solen spilme, åh, hvor dejlig! Så nu må jeg vist have fat i støvsuger, mm. for nu kan nullermændene da let ses.
Den her Amarylus, havde en flot blomst i begyndelsen af året, og nu blomstre den altså igen. Jeg ved ikke lige hvad den har taget ved, måske den er ved at forvokse sig?
Jeg vil ønske alle jer som kigger med her en god week-end, fyldt med strik, solskin og andre gode ting.
Og nu må jeg altså lige have den rengøring overstået.

1 kommentar:

  1. Hvor er det en fin lille "vuggestuetrøje" du har strikket til lille Vigga. Arwetta-garn er skønt at strikke af og det holder godt i vask.

    Glæd dig til dominostrik - det er rigtig sjovt. Det er da en god ide at tage med til strikkeklub/strikkecafe, heldigt du fandt tid til det.

    Jeg er ny læser af din blog og vil gerne følge med her. Det ser spændende ud det du laver.

    VH. Emmy

    SvarSlet