lørdag den 5. marts 2011

Noget som bestemt IKKE ligner ......

Camomille, men pyt med det! Jeg er bare glad for at få anvendt noget af det gaaaaaamle garn, og jeg hygger mig med at strikke det, og jeg tror det bliver ok, men bare ikke en Camomille (som så må strikkes en anden gang). Jeg har ikke gjort så meget i sjaler/tørklæder, så jeg kan fint bruge det her.

Vigga fik sin vuggestuebluse i går, da vi var til Regitse´s fødselsdag. Vi var ude at gå tur ved stranden, og nøøøød det gode vejr. Og Vigga havde allerede sin nye bluse på, den passer perfekt til pigen.

Der var jo "hår" på kagemanden, og der blev lejet Lady og Vagabonden, læg lige mærke til de fine hårspænder. Marie havde godt nok rottehaler, men spænder skulle på alligevel, for de syntes, at de var så fine. Det syntes deres mødre også.

Regitse blev fejret og alle nød vist samværet.Nu er det så søndag morgen, og vi morgenhygger her på matriklen. Avislæsning, kaffe, blog mm, og søndagen tegner godt. Solen har allerede vist sig fra sin venligste side, så den skal nydes med en travetur, iført varm jakke, vanter og støvler. Men det gode vejr skal nydes!

Husbond vaskede jo vinduer i forgårs udvendigt, så jeg må vist igang herinde, hvis solen giver mig mulighed. Dominostrik, skal også prøves, sokker til svigersønnen skal også strikkes færdig, og i aften skal vi se sidste afsnit af "Lykke", jeg glemte vist at fortælle, at husbond synes bilen skal rengøres i dag. Og vi fortjener vist fastelavensboller til eftermiddagskaffen.


Nyd nu søndagen og det gode vejr, har i lagt mærke til at solen/lyset påvirker humøret og energien.

6 kommentarer:

 1. Det lyder til at blive en rigtig dejlig dag, her skinner solen også lystigt.

  Din "camomille" skal vel heller ikke absolut ligne - dette er vel dit design :)

  God søndag.

  SvarSlet
 2. ja sådan ser jeg også på det

  SvarSlet
 3. Også en rigtig god søndag til dig, det er nogle rigtig flotte billeder du har sat ind på din blog.

  Flot sjal, det skal nok blive dejligt varmt at putte sig i.

  SvarSlet
 4. Flot og flot, ja det ved jeg nu ikke, men jeg får brugt af mit garn, og det bliver dejligt at putte sig i

  SvarSlet
 5. Hei, fin blogg du har!

  Webstrik-klem fra Margot

  SvarSlet
 6. Heisan!
  Du spurte etter mønsteret på Anna jakken. Jeg brukte mønsteret som egentlig er tilpasset 3-6 mnd. Jeg la opp ekstra masker og strikket den litt lengre på ermene og på lengden.
  Fargene kan en mikse ettersom man ønsker. Jeg har ikke skrevet mønster med utvidet maskeantall, men jeg kan legge til opplysningene om hvor jeg gjorde utvidelsene, og hvor mange masker jeg la til..
  Ha en fin dag i smukke Danmark!

  SvarSlet