søndag den 20. marts 2011

Strikketasken skal pakkes.......

allerede i aften. For i morgen eftermiddag er der strikkecafé i Tørring, og det kræver at jeg flexer ca 45 min på job, for jeg skal med rute 215 derud. Så strikketasken skal med på job i morgen, for rute 215 har stoppested næsten ud for arbjedspladsen.

Cyklen bliver parkeret ved arbejdspladsen, så er den klar til at bringe mig hjem til matriklen, når rute 215 efter endt strikkecafé køre med den tilbage. Jeg skal nemlig nå at skifte til træningstøjet, for efter hjemkomsten med bussen, har jeg kun 3o min inden jeg skal mødes med træningsvennerne hos fys. Så det kræver lidt logistik, men strikkecaféen skal jeg med til, og også træningen, som vi har fået forlænget med 3 gange, så der ikke bliver så lang en sommerpause.


Træning, træning er det som hjælper, på Stenose, sagde de på hospitalet. Og ja hjælper og hjælper, det helbreder ikke, men jeg kan holde det i ave, og når det nu ikke kan være anderledes, er det også fint. Så derfor træner jeg hos fys og går til almindelige gymnastik. Jeg kan jo godt lide at få mig rørt, så det er ikke svært for mig med den træning.

Nu er vinteren forhåbentlig også overstået for denne gang, og jeg vil til at gå tur om morgenen, kl. ca 6 og sådan ca. små 5 km, så hjem og under bruseren, så er jeg nemlig klar til job. Det har været ritualet i flere år, og er i klar over, at det bedste vejr altid er der om morgenen (næsten), så det nyder jeg og en sådan travetur har ryggen godt af og i bonus, ja så højner det også humør og energi!!!!


I morgen skal der rundpinde med i tasken, for der skal forsøges med strømper på rundpind, sammen med http://helleshjoerne.blogspot.com/, som har lovet at være vejleder. Jeg håber det lykkes at lære det. En bog om strømper er allerede klar til at blive pakket.

Week-enden har været rigtig hyggelig, der kom også besøg, af svigersøn og børnebørni et par timer, så da var der liv og glade dage.

Der var et projekt med ophængning af fuglekasse, som farfar og Regitse skulle have udført, der blev spillet spil, og hygget med børnene, og gået frem og tilbage med lille Vigga, som går alene om meget snart, hun har sådan en lyst til det, og til at kravle op på alting. Da småpigerne var blevet hentet af forældrene, var der tid til alene-hygge og lidt ro. Jeg smuttede lige til bageren efter disse kager.

Nu må dette indlæg slutte, pc lukkes, for jobbet kalder.

Viggo fra http://www.rasmilla.dk/ hører i om på et andet tidspunkt.

God forårs uge til jer alle.

3 kommentarer:

 1. God dag med strikkecafe og træning. Lyder spændende med strømper på rundpinde. Jeg strikker endnu med 5 pinde.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Du har rigtig gang i mange ting, det med gåturen om morgenen tager jeg godt nok hatten af for. Bare jeg kunne komme ud på sådan en tur, men det kan da være at det kommer lige så stille.

  Glæder mig til vi ses i morgen.

  SvarSlet
 3. Hej Lis. Ja det lyder vildt spændende. Håber det lykkes.

  SvarSlet