onsdag den 16. marts 2011

AFGIFT PÅ SOLENS STRÅLER .......

dem kan de vel ikke finde på at lovgive omkring ???

Det var hvad jeg gik og funderede over idag, da jeg brugte løs af energien fra solens stråler.

Jeg er jo ansat i en forsyningsvirksomhed. Vi levere varme i KWh og vand i m3 og når vi producere varme fremstiller vi el, og har man i DK overløb på el, ja så har vi da lige en el-patron og køber så el. Jo, jo altsammen energi og belagt med afgifter. Og alt er der lovgivet omkring i form af afgifter, afgiftsrefusion, og meget mere!

Men de livgivende solstråler, som giver os alle energi, de er vel da så energi rigtige at de ikke er omfattet af anden lov, end den ret vi alle har til at bruge af de dejlige stråler uden, at skulle betale afgift, eller søge refusion.

Jeg benyttede muligheden for at bruge af solstrålerne i dag. Der var så lyst i vejret, og det så, så dejligt ud (det var det også, men uf, en bidende vind, som gik gennem marv og ben). Så vel ankommet til matriklen efter job, som i dag bestod af erfa-møde, med kollegaer fra andre værker, (hvor vi bl.a. debaterede i før nævnte afgifter), blev støvsuger og gulvspand fundet frem, og hvor var det dejligt, at få gulvene i hele huset rengjort. Pyntet lidt op i stuen med lidt nye blomster blev der også.

Fremstillet disse kyllinge-tærter blev der også tid til. De skal i fryseren, og anvendes om godt og vel en uge, for da skal vi genopleve og mindes turen til Vietnam. Vi får nemlig besøg af Bente og Jens, som vi har fælles ferieminder fra Vietnam med. Vi skal sludre, have frokost og vi skal se billeder. Det bliver smader hyggeligt det ved jeg bestemt.
Når man har minderne sammen bliver det hyggeligt, at se feriebilleder.Vi ved vist alle hvor kedsommeligt det kan være, at se billeder fra en ferie man ikke selv har deltaget i!

STRIKKEFRONTEN: Der er ikke den store udvikling, kollegaen´s mega store strømper, har lige fået et par pinde her i aften til lidt tv kiggeri, sådan helt for mig selv, for husbond tog til Sjælland i morges og kommer først hjem i morgen. Så jeg har matriklen helt for mig selv, og det hygger jeg mig med, bare det ikke er alt for tit. Måske det gentager sig i næste uge?
Den anden dag kom jeg forbi en garnforretning, og måtte lige ind at
mærke, føle, kigge, men jeg købte ikke noget garn, kun en rundpind, og så de her fine knapper.
Pigernes far har godt lige udtalt, at nu må det have en ende med alt det Hello Kitty, men i mit hoved spøger nu en cardigan til Vigga, med hveranden lys og hveranden mørk knap, eller en vest eller lignende til både Vigga og Regitse. Nå, vi får se, fine er knapperne, og jeg kunne ikke stå for dem.
Nu vil jeg ikke bruge mere energi i dag, jeg vil spare på strømmen, slukke for PC, og smutte i seng indenfor det næste kvarter, læse lidt, og fortsætte til drømmeland.
Jeg vil drømme om, at der kommer endnu mere energi fra solen i morgen, både til mig og til alle I, som læser med her.

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle søde pigeknapper du har fundet der.

    Dine kyllingetærter ser sørme da godt ud, jeg skal da lige have fundet ud af hvordan man laver sådan nogle.

    SvarSlet
  2. Hej Helle. Tjek lige din mail, og velbekomme. På gensyn

    SvarSlet