onsdag den 23. februar 2011

Forårets komme vokser ........

det er de her et bevis for, først stod de den potte de blev indkøbt i, men de vil vokse, de vil forår i min varme stue, så de blev så ranglede, og lignede nogle glade teenagere, som ville ud i verden, men nu er de plantet over i lidt højere glasvaser, så jeg kan nyde dem lidt længere, og de ser lidt mere diciplinerede ud. Og de skal ikke kastets bort, når blomstringen er ovre, næh nej, så skal de ud i haven, og haven og give mig forårsfornemmelser mange år frem i tiden.

Ja, nu er jeg så tit for figth igen, godt ukrudt ikke forgår så let, ha,ha. Men jeg havde det bestemt ikke godt for et par dage siden, i går havde jeg det noget bedre (bortset fra mandindtagelse), så turen til fys. i Varde blev gennemført, dejligt at få justeret på kroppen. Med på turen var en god veninde, og vi var på café, desværre smagte maden øv,øv for mig, men hyggeligt var det alligevel med godt selskab. Ved siden af caféén lå en genbrugsbutik, og der fandt jeg lige en gave til husbond. Han samler lidt på dem, og jeg var ikke klar over om han havde den i sin samling, men det var super billigt, så den måtte altså med hjem.


Vel hjemme igen fik jeg besøg af en bekendt, som jeg har lært at kende via denne blog/ ja det er da utroligt med den teknologi.
Hun laver altså de fineste hårspænder, og havde lidt med, som jeg skulle se. Og fine det var de, og fristet var/blev jeg, så jeg måtte altså eje nogle af dem (godt hun ikke havde 25 stk. med, for jeg kunne have brugt dem alle), men men jeg begrænsede mig, og fik lov at købe 8 stk. til mine små pigebørnebørn, jeg kan altså ikke have når deres lange hår falder frem i ansigtet, når de skal spise!

Hvis du er blevet fristet, (de har en meget rimelig pris, 2 stk. for kr. 25,-)ja, så kan du sende mig en mail, og jeg kan så formidle kontakten til den kreative dame som ikke selv har en blog. Jeg synes de er så fine og er sikker på, at det synes Marie og Regitse, samt deres mødre også. Så send mig en mail hvis du har lyst til lidt hårspænder.
STRIKKEFRONTEN: Det er gentagelse, men nu med billed, vuggestuebluse i lilla/bordeux/grå til "rosinen i pølseenden" nemlig Vigga.
Og som sædvanlig skal jeg næsten sige strømper, denne gang igen til svigersøn.
Strømpestrikketøjet skal med på tur til Holstebro i morgen, hvor øjenafdelingen skal have et visit. Uh ha, jeg er altså spændt på hvad de siger, jeg hååååber de siger noget godt. Jeg vil strikke på vejen derop, hjemad kan det jo ikke lade sig gøre, for da kan jeg ikke se til det p.gr.a. drypning af øjne mm. Derfor er husbond chauffør, jeg håber som sagt på en god besked, og på at jeg ihvertfald kan se så meget, at vi får en god oplevelse, når vi på vejen hjem kører over Herning og aflægger FERIE FOR ALLE et besøg. Måske vi kan fristes, det er vi før blevet, og lidt ferieplaner/-drømme rumsterer i hovedet. (det gør det forøvrigt altid her på matriklen) Vi kan godt lide at rejse!!

3 kommentarer:

 1. Dejligt at høre du har det lidt bedre - din tur til Holstebro bliver spændende, håber da du kan se noget når du kommer til Ferie for alle !!
  kh Jane

  SvarSlet
 2. herlig å ha vårblomster inne først, man gleder seg mens man venter på våren. :))

  SvarSlet
 3. Hej Birgit jeg har lige kigget lidt i din blog og sikke da en masse spændende ting du skriver om.

  Jeg har sendt dig en mail vedr. vores strikke-cafe i Tørring, håber du kommer og vil være med, det er så hyggeligt at blive lidt flere.

  SvarSlet