søndag den 13. februar 2011

GENBRUGSLEGETØJ ..........

gør lykke her på matriklen. Se nu bare den fine stigevogn, som er indkøbt for kun 5o kr, incl. batterier. Den har Jens leget mange timer med, de sidste dage, (han har nemlig været her på ferie fra fredag formiddag til lørdag aften uden sine 2 søskende) legen blev suppleret, med en lego-flyver, politibil, små legomænd og mega meget fantasi!

Jeg har en kurv med legetøj, så børnebørnene har noget at lege med når de er her. Det er faktisk kun genbrugslegetøj, som købes til billige penge, og kan afleveres i genbrugsbutikken igen når børnebørnene er vokset fra legetøjet. Det meste kan jo sprittes af, og en kødnål er god at rengøre alle hjørnerne med.
De er dårligt kommet inden for, før min kasse med legetøj findes frem. Og forældrene slipper for at huske, at tage legetøj med.

Både Jens og vi to gamle bedsteforældre har nydt hinandes selskab i fulde drag. Menuen var på bestilling pandekager, natten blev tilbragt i "smørhullet" mellem mo´far og mormor, og Disny show fredag aften med dertilhørende fredagsslik, blev nydt på sofaen, sammen med mo´far, som lige tog sig en "morfar".

Det er i dag blevet aftalt, at Regitse skal på ferie fra torsdag til fredag i den kommende uge, og da skal vi så på Vester Palsgård Skovmuseum, og kigge lidt på de vinterferie-aktiviteter, som de annoncerer med.
I morgen kommer postbudet med et brev til Regitse, gad vide om hun gætter, hvem som har sendt det?
Vintergækkerne skulle plukkes nu før sneen ville dække dem til, det meldte vejudsigten jo ville ske, og ganske rigtigt, der er kommet lidt sne og det sneer stadig.
Nå, ja så erfarede vi da, at det ikke er forår endnu, men ih hvor vi længes, det er vel fordi der kom sne allerede i november. Men kalenderen viser jo februar og vinterferie.
Og vinterferie, det er hvad jeg har, når jeg har overstået mandag (møde hele dagen) og alm job tirsdag.
Næste uge skal jeg også kun arbejde mandag og tirsdag, så har jeg ferie resten af ugen, ja ferie og ferie? Jeg skal til fys. i Varde og kontrol på øjenafd. på Holstebro sygehus, så det er kørsel mod både syd og nord, men det er jo noget som skal passes, og det tager vel ikke hele dage håber jeg.
Om lidt er kaffen klar, og derefter skal billeder lægges ind på "den gamle stationære", bare sådan for en sikkerheds skyld, for jeg bøvler stadig lidt med den her, og ny billedprogram.
God søndag, og god vinterferie til jer som er så heldige, at have det, måske nogen får tid til at lægge en kommentar her, bare sådan for hyggens skyld.

1 kommentar:

  1. Koselig og lese og takk for hyggelig kommentar. Legger megtil som følger. :))

    SvarSlet