lørdag den 1. marts 2014

Jeg ved ikke lige hvad der skal strikkes på?

Det ligner ikke lige mig?

Men der er da nogle mindre projekter som optager mig for tiden
Der strikkes på noget, som skal bruges til barselsgave. Modellen er strikket flere gange tidligere.Hyggeligt med lidt babystrik! Små knapper skal jeg købe når jeg kommer på messe i Middelfart.

Strømperne til fødselsdagsgave blev færdige i aftes

Et par hæklede lapper er lavet, 3-4 mere skal der laves (bestilling fra svigerdatter)

Måske skulle man kaste sig over et evighedsprojekt: Hækle mange lapper til et tæppe?

Jeg synes næsten, at jeg bliver stresset af den uvidenhed om, hvad jeg har lyst til at nørkle med lige nu! 
Nå, jeg finder vel ud af det, for to-doo listen er lang, men det som først dukker op når jeg tænker på nye projekter er: pulsvarmere til fødselsdagsgave - afprøve nyt mønster på strømper - eller måske???

Nå, helt vægelsindet er jeg ikke, har foræret mig selv disse roser, som var på tilbud i REMA, jeg købte også en buket roser der, midt på ugen og de står så fint, så endnu en buket måtte der til, til week-enden.

Strikketasken ville være nem at transportere, med de små projekter, men må desværre melde afbud til strikkecafé på tirsdag.
4 kommentarer:

 1. Hvor jeg dog kender det med ikke at vide hvad jeg nu skal gå i gang med. Jeg elsker når et procekt er færdig og ejern skal prøv og bruge det. Og på samme tid syntes jeg lidt at det er trist. Specælt om jeg har været glad for at strikke det.
  Lige nu kunne jeg godt tænke mig at strikke høstjakken men jeg kan ikke finde det garn jeg har tænk i hovde den skal strikkes af til mig. Så nu står jeg der..... Det bliver spænde at se hvad du finde på.

  SvarSlet
 2. Mon ikke det er stilheden før stormen du oplever nu ? Lige pludselig vælter det frem med projekter, og så er det bare frem med pindene ;o) Ellers må du vist bare bladre i nogle strikkebøger - så er jeg sikker på der nok skal dukke noget op :o) Det er så dejligt med friske blomster - især på denne tid af året.

  SvarSlet
 3. Jeg tror også som Mona at det lige med et kommer flyvende af sig selv hvad der skal på pindene. Søde roser, og selvforkælelse er altid godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Du finder sikkert på noget, men jeg kender godt til det med at beslutningen kan være lidt svær :)
  ÆV at du ikke kommer på tirsdag - vi ses forhåbentlig næste gang igen

  SvarSlet