søndag den 16. marts 2014

Øvelse gør mester, siger min "mentor"..........

"I tråd med tiden" blev indtaget i fredags af rigtig mange mennesker incl. os 4 piger. En af dem var helleshjoerne. Vi havde en super god dag, tak for det piger!
Meget blev der kigget på/mærket på, noget kom der da også med hjem, og snakken gik, så det var som det skulle være!
Jeg købte bl..a. 250 g af dette garn, som jeg skal have fundet ud, hvad som skal bruges til, måske sammen med garn på lageret? Garn kan man jo aldrig få for meget af, vel???
Koncentration var der også, MØBIUS teknik blev øvet på workshop. Det er nu ikke bare lige, at slå op til en MØBIUS, men min "mentor" siger, at vi skal øve os!
Det har vi så gjort, og sms er føget frem og tilbage, vi skulle jo gerne kunne vise pigerne i caféen hvordan! Jeg tror mit forsøg er rigtigt. Det er bare en prøve, i noget tilfældigt garn, som ser sådan ud efter en aften i sofaen. Der strikkes kun for teknikkens skyld.
jo, jo der var fuld koncentration i fredags, mon ikke også hun var så koncentreret i går, for hun har vist også fået det til at virke!
Om lidt skal nr. 2 babystøvle monteres, medens der drikkes morgenkaffe og ses Formel 1 løb sammen med husbond.


2 kommentarer:

  1. Det lyder til at have været en rigtig spændende messe - og en god oplevelse.

    SvarSlet
  2. Dejligt i havde en hyggelig messe og jeg kan se der er fuld koncentration - glæder mig til at se dig i eftermiddag og høre mere om messen og måske skal der slås op til en møbius ;)

    SvarSlet