onsdag den 19. marts 2014

"Julens glæde", hed det i gamle dag .......

Jeg ved ikke hvad det kaldes nu om dage??
Inspireret af Med på pindene, har jeg startet en opsparing, blot efter et andet princip, men med samme resultat.
Hver gang min arbejdsuge slutter, (og det gjorde min i går, for der er dømt feriedage/afspadsering resten af ugen) så tømmer jeg min pung for 10´ere og 20´ere.
Starten gik den 1.uge i 2o14 og knap kr. 500 er der i glasset nu!
Det er jo bare, at snyde sig selv, men dejligt hvis nu lige en sommerjakke synes dyr, ja så kan der jo spædes til af penge som allerede er ude af systemet! Det samme gælder hos mig, hvis jeg har lyst til garn, andre messeindkøb, lidt ekstra feriepenge eller lignende. Men må IKKE bruges til daglige indkøb!

Her strikkes der på noget, som jeg først kan se resultatet af når jeg får det af pinden, håber teknikken er rigtig forstået?

Fridagene skal nydes, der er lagt ekstra plade i bordet, for vi får Frikadelleklubben på besøg i aften, så lidt mad skal laves i dag, en kringle eller to skal også bages, nå ja lidt indkøb skal der jo også gøres. Måske et smut forbi job, for jeg har lige en aftale, som jeg synes vil være træls, at lade vente til på mandag, ja jeg ved det, jeg burde ikke være gift med mit job, men det er jeg altså næsten2 kommentarer:

 1. Det er da også en skøn måde at få tilskud på til livets dyre valg. Dem har vi jo bestemt nok af. Jakke, garn, tråd, og stof alt det vi gerne vil have.
  Dit strik ser lidt mystisk ud, synes jeg. Såå du må vist skynde dig så jeg får resultatet at se.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det gør nu så godt, når man kan hente kapital i "nationalbanken" på hylden! Det er vist et system mange bruger... Jeg vil også i gang. Du kom lige med et skub...
  Det bliver da spændende, hvordan det ser. ud når det kommer af pinden....
  Strikkehilsner. Anne

  SvarSlet