lørdag den 8. marts 2014

Det har jeg aldrig oplevet før !

En lille spæd og hårdnakket iris i selskab med krokus den 8. marts?????
Det er da utroligt!!!

Forår er der i luften, og det påvirker os mennesker, naboerne kommer frem fra vinter-hi, energien kommer snigende, det er så dejligt med det lys solen bringer til os!

Vandfald har jeg set mange af rundt om i verden, det største og mest imponerende var Niagara Fall, men mange andre vandfald har nu også imponeret mig.
Jeg har hørt mennesker tale som et vandfald, men jeg har aldrig strikket et vandfald! Garnet til Vandfaldet fra bogen Mange Masker
er vundet op i dag, og jeg har været ramt af "foråskuller", mit køkken incl. skabe og skuffer er gjort rent i dag, det er mega dejligt når det er gjort! Så nu er der dømt strikke-/hyggetid, resten af denne forårslørdag, så mon ikke der skal slås masker op til Vandfaldet?3 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på dit vandfald. Det har været en aldeles skøn forårsdag idag. Jeg fik lavet lidt i haven - og her er der også både iris, krokus og juleroser. Alt pibler op..

  SvarSlet
 2. Åh, det er så skønt lige nu, hvor haven for alvor begynder at vågne, jeg glæder mig til at komme ud i min og rode - efter weekendens arbejde
  Det er fine farver, du har fundet til dit vandfald, det skal nok blive godt

  SvarSlet
 3. Nydelig når våren viser seg slik. Vi har regnvær ennå, men våren kommer alltid etter Danmark her i Norge. Flott arbeid du begynner på. ;-)

  SvarSlet