tirsdag den 11. marts 2014

Det gør så godt, når solen skinner .......

For første gang i 2014, kom bakken med kaffe, vand og strikketøj med ud på terrassen. Havemøblerne stod der jo, jeg gad ikke lige finde hynderne frem et tæppe i stolen kunne sagtens bruges. Spørg lige om jeg nød det? Nå, det kan jeg nu godt svare ja til! Har lige et par fritimer inden møde på jobbet kalder, og de blev godt nok nydt UDENDØRS!

Jeg har haft lidt problemer med at tyde diagrammet til VANDFALDET (som går over 37 masker), så der har været optrevling, men så faldt 10´øren.
De minderste 12 masker skal gentages dvs. strikkes 2 gange, såre simpelt, når 10´øren altså er faldet! Det har da godt nok voldt mig hovedbrud, men nu kører det.
Jeg ved ikke lige hvilket lys jeg skal fotografere i for farven er godt nok noget forandret, håber jeg finder det rigtige lys.
Genbrugshaj, det kan man vist kalde mig. Jeg kan dårligt gå forbi en genbrugsbutik, uden jeg bliver "draget" derind! Den anden dag var jeg kommet udenbys, og en ny genbrugs mødte jeg, så det kom der 3 fine lysestager i slebet glas og med sølvkant ud af. Jeg er faktisk helt forelsket i de små fine stager! De pynter nu i en dekoration på et sølvfad på mit sofabord.
Tænk at nogen har kunnet nænne, at skille sig af med dem? Nå, ja det var jo godt for mig at de gjorde det!
6 kommentarer:

 1. Du ved da godt at for den ene er noget guld og for den anden er det blevet til fyld og ragelse, så heldige dig at finde lige de glas stager på genbrug.

  Ja, når 10 øren falder er der ingen ko på isen og strikket tøjet glider bare af pindene, pind efter pind. God fornøjelse.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. har lige rullet lidt i din blog - du får da lavet noget som du plejer - en masse lækre sager

  altid gode med genbrug jeg skal på rundtur i morgen

  SvarSlet
 3. nöj, hvor ser der skönt ud! glæder mig til jeg også kan sætte mig udenfor med pindene, vi plejer at være et par eller tre uger bagud for jer.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Der har været det mest fantastiske vejr - desværre har jeg været indendørs på arbejde :o( - men skønt alligvel. Jeg er spændt på at se dit vandfald :o)

  SvarSlet
 5. Dejligt når man kan sidde i solen og strikke. Sjovt som nogle opskrifter bare kan volde kvaler - lige indtil ti-øren falder

  SvarSlet
 6. Godt ti-øren faldt og du fik den samlet op ;)
  Det er altid sjovt at komme i en ny genbrugsbutik og ekstra dejligt når man finder noget, man bare må have med hjem ;)

  SvarSlet