torsdag den 27. februar 2014

"GARNOMANI" og et spørgsmål?

Allerførst vil jeg vedkende, at jeg lider af "GARNOMANI", for jeg bliver ved og ved at slæbe garn hjem! Jeg kan simpelthen ikke lade være!!!
Vi har ikke mange butikker her ude på heden, men vi har en genbrugsbutik, og den cykler jeg forbi hver dag til og fra job! Så kigges må der af og til, og i dag lå der så et kit, bestående af en opskrift til "Frit valg" af Lene Trojel Berthelsen, og 400 gr. Gotlands Pelsuld pris kr. 60,-, og kaldte på at komme med mig hjem!  Jeg kunne ikke stå imod, vil vist ikke strikke efter den opskrift, men garnet kunne jeg pludselig ikke undvære, kender i det?
 
Og så til spørgsmålet:
Hvordan finder man ud af om garnet er uld?
 
I selvsamme genbrugsbutik, fandt jeg for et stykke tid siden, 280 gr, begie/grå garn, som jeg også måtte eje, tror måske, at det er uld?
Garnet er tyndt, men som følgetråd gør det sig rigtig godt, strikkeprøve er lavet, og prøven skvulper lige nu i vaskemaskinen. Planer med det garn er der i mit hoved!
Der er så mange to-doo ting som spøger, en del af dem er småprojekter.
Lige nu er der ikke "andet" end et par strømper, som skal bruges som fødselsdagsgave, på pindene her på matriklen

Solen skinner, week-enden er startet for mig, måske burde jeg gå udenfor, men jeg tror nu det bliver til at støvsuger og gulvspand slæbes op på 1.salen, synes nemlig godt om rengøring i solskin, så mon ikke det bliver det, som  jeg vælger at foretage mig lige nu .........
 
 

5 kommentarer:

 1. Det lyder som et godt køb du har gjort. Jeg ved ikke helt hvordan man ved om noget er uld - andet end at man sommetider kan lugte det. Det kan være svært helt at vide, tror jeg.

  SvarSlet
 2. En god handel må man ikke hoppe over, så hellere lade rengøring være rengøring

  SvarSlet
 3. Det er uld, og på Filcolana's hjemmeside er der opskrifter til det garn

  SvarSlet
 4. Lækre ting du har fundet i genbrug.
  jeg har det lige som du, jeg slæber også garn til huse, selv om jeg siger fy ikke mere, men der kommer noget med hjem hele tiden.

  God week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Lidt sent du får svar, men skulle lige "finde dig "....min mor plejede at sætte ild til et lille stykke garn. Hvis det ikke brænder rigtigt, men smuldrer og lugter af...tjae...underligt...så er det uld. Hvis det er kunst stof vil det smelte. Hilsen Joan M.

  SvarSlet