søndag den 23. februar 2014

Til slut "bøvl" med TEMPELBLOMST .........

Jeg havde kun 2o cm strømpepinde, havde ønsket, at de var 5 cm kortere, for når manchetterne/ribben ved håndled skal strikkes, glider de lange pinde ind i det strikkede, med det resultat at maskerne har det med at glide af. Det kørte derudaf, da de første par cm var strikket. På et tidspunkt i aftes var både pinde og Tempelblomst tæt på, at havne henne i en krog eller bag ved sofaen, men heldigvis er jeg stædig af natur, så nu "skvulper" den i maskinen!!!!
Inden turen i maskinen kom fotografen forbi
Så mangler der bare, at få den placeret m/knappenåle på tørrepladsen!!!!

Så du Bente Geil på DK4 fredag aften, jeg gjorde og der røg så lige en "Håndevending" på to-doo listen! Ja man kan da blive fristet bare ved at sidde i sin sofa. Programmet var godt set med en "strikkenørd´s" øjne. Husbond mente vist ikke det var så interessant, ha, ha ....... Jeg synes nu heller ikke det er så spændende, at blive tilbudt en tur til Silvan eller Bauhaus eller ....... ha, ha

Efter bøvlet med de strømpepinde og ribben, skal der "kun" strikkes på strømper resten af dagen, for jeg trænger til lidt afslapning!!!

TEMPELBLOMST bliver et hit er jeg sikker på, venter så kun på at den tørrer.

6 kommentarer:

 1. Du må da prøve at strikke magicloop, så slipper du for at pindene sidder fast og maskerne glider af.
  Din Tempelblomst er blevet flot, den skal nok blive brugt flittigt

  SvarSlet
 2. Jeg er også sikker på den bliver et hit - den er virkelig smuk.
  mht. min stadstrøje - så fortsætter jeg i de farver jeg er begyndt på :o) - og jeg opdagede at fejlen opstod ved diagrammet, hvor der var byttet rundt. Så jeg havde såmænd bare fulgt forskrifterne :o((

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot og næste gang du har besvær med strømpepindene, skulle du måske prøve med magic loop, så går det som en leg :-))

  SvarSlet
 4. Den er flot! Tempelblomsten er også på min liste, men der er lige et andet større projekt, som skal være færdigt først. Men snart...
  Godt, du fik bøvlet dig igennem det sidste finish!

  SvarSlet
 5. Den er blevet super flot. Godt du bed tænderne sammen og fik strikket manchetterne også.
  Jeg er også sikker på den bliver et hit for dig.
  Jeg er heller ikke vild med Bauhaus og Silvan, så der er vi vist meget ens.+

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Godt med lidt stædighed :) Glæder mig til at se den færdige tempelblomst næste gang vi mødes til strik - så husk at tage den med ;)
  Jeg har optaget programmet med Bente Geil, men har ikke fået set det endnu, men det vil jeg se frem til - måske bliver jeg også fristet :)

  SvarSlet