søndag den 13. oktober 2013

Lakridskys ........

og delikate lakrids flødeboller!
Lakrids flødebollerne, smagte UHM!
Jeg har jo lige igen holdt en lille miniferie, denne gang hos barndomsveninden, som bor på Sjælland.
Vi havde et par dejlige dage, med snak og meget hygge, tiden susede afsted.
Det samme gjorde vi, da jeg var ude at køre med metro, fra Nørre Port station til Fields, som vi havde aftalt skulle undersøges nærmere. Det blev nu mest til at vi "osede", dog fik jeg brugt gavekortet, som jeg havde fra min fødselsdag.
En rigtig lækker Clutch blev det til.
Sjovt var det også, at mærke Nørre Port station i myldretiden, hold op der var mange mennesker!
Vel ankommet til venindens matrikel, faldt vi ned omkring sofabordet, trætte efter en god dag, men lidt mad skulle der til, så et par boller med ost, rødvin i glasset, kaffe m/lakrids flødeboller, og endnu mere snak, ja hvad mere kan man ønske sig?
I dag har den også stået på lakrids, for i går så jeg Mette Blomsterberg bage kys, og ja som kom idéen til lakridskys, og kys med frysetørrede hindbær.
Uhm begge hold smager godt!

Planen er at der skal nogle kys med op i sommerhuset, for der er vi inviteret op at besøge datteren m/fam. et par dage i den kommende uge, så igen lidt miniferie - dejligt!

Jeg vil også lige sige tak for kommentarer og tilbud om gang, diagram m.m., dejligt at der står nogen i kulissen, klar til at hjælpe.
Jeg stoppede eftersøgning af mit garn, for da jeg fik læst opskriften, så var der jo garn nok, så det sidste bundt dukker vel op ved lejlighed. Diagram på frøer, fandt jeg i en af mine strikkebøger, men jeg kunne jo have sagt mig selv, at Aslaug var i besiddelse af diagram på frøer!
Som i kan se ligger ponchoen til tørre, i får den at se med indhold, når jeg om ikke så længe får besøg af den lille pige!

Nu venter så en uge med job, strikkecafé, sommerhustur, jeg glæder mig til det hele.


2 kommentarer:

  1. Ja det kunne du jo have sagt dig selv ;)

    SvarSlet
  2. Sikke meget hygge, det kan man aldrig få for meget af

    SvarSlet