torsdag den 3. oktober 2013

Åh, hvilken morgenstund ..........

Et kig ud af vinduet her til morgen bød på rød himmel. Længe siden jeg har set så flot en solopgang!

Jeg stod også op til fri-/feriedage, nemlig 6 stk. som bl.a. skal bruges på tur til Sjælland for at besøge veninden. Vi skal hygge, snakke og shoppe (har gemt gavekortet fra fødselsdag, det skal nu omsættes i Clutch), garn er der ikke planer om på denne tur.

Garn er der planer om, for datteren kom endnu engang med et ønske om ENDNU en Sarah Lund Sweater,
denne gang brun bund og råhvidt mønster og i tyndere udgave end den forrige, som blev strikket i naturuld på pind 7, og som nok blev lige tyk nok, og nok også til den lille side (har læst at den er lille i størrelser) Hun ønsker sig sweateren i julegave, og som tidligere omtalt, hendes ønsker er og har altid været meget specifikke, så den skal strikkes (så er jeg da fri for at tænke på hendes ønskeseddel, når julestressen melder sig).
Har fundet et mønster på pind 4 (et andet som topdown, spøger i hovedet, men det må datteren afgøre)og garnet har jeg planer om, at købe hos www.kirstenmogensen.dk, blot kunne datteren god have fremkommet med ønsket for en uge side, for da var jeg på besøg hos Kirsten, sammen med veninderne da vi var på sommehus tur.
Jeg overvejer supersoft eller lammeuld, og jeg overvejer at ringe til Kirsten inden bestillingen af garn, så jeg kan få lidt vejledning.
De 3 rustrøde lammeuld, ved siden af Kirstens hånd er en gave til mig fra en veninde, en anden veninde begavede mig med lace rundpinde, så det er bare om at komme i gang.

2 kommentarer:

  1. De er nu også smukke, stjernetrøjerne, så jeg kan godt forstå, din datter er vild med dem. Jeg tror, jeg vil strikke en til mit barnebarn

    SvarSlet
  2. Det lyder ikke til du kommer til at kede dig i efteråret :)
    God ferie og tur til Kbh

    SvarSlet