lørdag den 5. oktober 2013

Genbrugsfund .........

Jeg besøgte vores genbrugsbutik i går, stod og manglede en lille kurv til en dekoration, som kunne bruges til en dekoration, som kan komme i kufferten i morgen, for da skal jeg "ud at se med DSB". Husbond kører mig til bussen, og den orange billet er købt, og så går turen med DSB videre fra Vejle til Høje Tåstrup, hvor veninden afhenter mig. Husbond må blive hjemme i denne omgang for der er dømt pigetur!
Dejlig og billig transportform, sttrømpestrik skal i tasken, for jeg kan jo sidde stille og roligt og strikke hele vejen på tværs af DK.
I genbrugsbutikken fandt jeg, kurven jeg manglede, og så stod dette bord fodboldspil lige foran mig, det måtte da med hjem, for børnebørnene vokser jo, og Jens synes altså ikke, at mormor´s legetøjs kurv er så spændende, som den har været, men dette spil er jeg sikker på bliver et hit!
Jeg kigger altid efter de der gammeldags frugtknive, når jeg er på genbrugsbesøg, for de er suveræne til de små hænder, som gerne selv vil smørre brød. I går var jeg heldig, at finde een!
Lidt dekoration til matriklen her blev der også lavet.

Lidt strikkeprøver og lidt snak i tlf. med garnpusheren blev det også til. Skal Sarah Lund Sweateren, strikkes i supersoft eller lammeuld??
Jeg har original mønsteret, som kræver pind 8, men den strikkede jeg for et par år siden, og ønsket er jo en tyndere udgave. En opskrift på på pind 4 er fundet på Superbrugsens web,  så nu skal datteren så afgøre om det er den tykkelse, som skal anvendes (altså 2 tråde supersoft)
Når jeg nu var igang med strikkeprøver, blev der også lavet een prøve af garn fra lageret til ponchoen til Vigga.

Strikkefastheden passede perfekt til opskriften, så derfor kunne jeg ikke dy mig for at starte
Men, men focus skal holdes! Den stribede til Hans skal ikke ende som UFO, der for var det den der blev strikket på i aftes, da vi så TV2´s  fødselsdagsshow i aftes. Jeg mangler kun ærmerne nu.

3 kommentarer:

 1. Du må have en god tur på tværs af dk - en god anledning til at få strikket igennem :o)
  og bordfodbolden skal nok vække lykke hos drengene.

  SvarSlet
 2. Du har bare som altid mange jern i ilden. Jeg håber du får godkendt dine strikkeprøver.

  God søndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Ahhh nyt prosjekt er alltid fint, Masse gleder jeg ønsker deg.
  Ha en deilig kveld. Hilsen kommer fra Viola.

  SvarSlet