tirsdag den 22. oktober 2013

Der var gevinst ........

www.strikkeboggen.dk udloddede 5 biletter til ovenstående, jeg tænkte at den lodtrækning kunne jeg vist godt deltage i, og sørme - der var gevinst!

Normalt plejer jeg at gå på messe sammen med www.helleshjorne.blogspot.dk og Lene og vi plejer altid, at være afsten om fredagen, men jeg havde meldt afbud, for husbond har fødselsdag på fredag.
Nu er det næsten dobbelt gevinst, for da jeg fortalte husbond om gevinsten, og spurgte ham (han er kreativ), om han ville med til Fredericia, engang i week-enden, ja så var svaret: ja!
Nu håber jeg så, at han får noget ud af det, for han plejer nemlig ikke at have lyst til den slags, men han drømmer om, at få værktøjs samlingen udvidet med en drejebænk, så der bliver da vist mulighed for ham, for at kigge lidt nærmere på det, så kan jeg jo kigge og  "gramse" på garn imens.

Så selvom www.aslaugmoerk.blogspot.dk mente at "heldet kun følger de tossede", ja så har jeg ikke noget imod, i dette tilfælde, at være en smule tosset!

Kommer du også til Fredericia en gang i week-enden, så giv mig et prik på skulderen, det kunne jo være sjovt, at møde dig

5 kommentarer:

 1. Jeg regner med at køre til Fredericia på søndag, måske ses vi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være hyggeligt, men jeg ved ikke om vi kommer lørdag eller søndag

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvertfald ikke så tosset at vinde en billet ;)
   Tillykke med gevinsten endnu engang :)
   Jeg har ikke fundet ud af hvornår jeg skal afsted endnu, men til messe det skal jeg da :)

   Slet
 3. Tillykke med (den dobbelte) gevinst. Desværre ses vi ikke i Fredericia - men forhåbentlig en anden gang.

  SvarSlet