tirsdag den 9. juli 2013

Man kan glædes over mange ting ..........

bl.a. sin blog og de venskaber/bekendtskaber man får ad den vej.  Mennesker man (læs: jeg) aldrig har mødt "live", er blevet ens venner - det er da dejligt!!!
Da jeg i forrige indlæg "pippede" om Peasy og engelsk opskrift var der straks personer, som stod klar med hjælp - tak for det!
Nu er opskriften købt og ligger nu på min pc, og med den opbakning jeg har fået, både med kommentarer og i min mail, ja så ser jeg lyst på det kommendestrikketøj.
Se bare her, strikkeprøver er lavet, begge passer med strikkefastheden,  jeg tror valget falder på den lilla, men mere om det når starten på PEASY går. Først skal Regitse´s bluse være færdig, og også den til Vigga, for den er nemlig slet ikke for stor, og sådan nogle små piger vokser jo stærkt!
Man kan også glædes over, at vejret har vist sig fra sin pæneste side, solen giver røde jordbær, og når man så kan sidde udenfor (og bruge traileren som bord) og fuglene kvidrede og der duftede af grill (bemærk lige vores nyindkøbte grill i baggrunden), ja så glædes jeg altså over stemningen!

Jeg bor på Irisvej, og iris blomsten synes jeg er så køn (jeg ved godt jeg har vist flere billeder af iris), men jeg glædes over, at jeg har flere forskellige arter og farver af den blomst, og nyder at kigge på dem, dejligt de ikke alle blomstre på samme tid, for så har jeg jo en længere iris sæson.
Nu skal der vist lige tømmes opvaskemaskine, og ryddes lidt op inden sengetid, for det fik jeg ikke gjort først på aftenen (garn skulle findes frem, og strikkeprøver laves, det fristede mere), så der er ingen vej uden om, jeg må lette mig fra stolen!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, du har fået hjælp til Peasy, det skal du nok finde ud af.
  Jeg kan godt forstå, du er glad for dine iris, de er vel nok smukke

  SvarSlet
 2. Iris er smukke som (jeg syntes) næsten alle blomster.

  Dejligt du fik så god og hurtigt hjælp.

  Lyder også til i nyder det gode vejr fuldt ud.

  SvarSlet
 3. Jeg er meget spændt på at følge din Peasy når starten går :o)
  selvfølgelig skal du have iris :o)

  SvarSlet