fredag den 19. juli 2013

Lidt svært synes jeg ........

nu godt nok det er at tyde den opskrift på PEASY, ikke p.gr.a. af sproget for jeg har jo en "engelsklære", og jeg sidder skam og kigger i begge udgaver,  men mere p.gr.a. at jeg synes opskriften er lidt "kringlet" skrevet (eller måske er det mig som ikke lige fatter beskrivelsen)
 
men i gang er jeg da, og håber det bliver rigtigt!
Farven er mørk lilla m/lidt nister i virkeligheden, men den lilla farve er ikke så nem at gengive.
Det er heller ikke smart, at strikke på et sådan projekt, når man er omgivet af 3 småbørn og 3 voksne, men det var vilkårene, for jeg MÅTTE altså strikke lidt på PEASY,selvom vi var  på besøg hos datteren og hendes familie i sommerhuset, min 1 1/2 uges ferie er jo startet.
En fisketur som var aftalt til ferien, løb af stablen i går, og god tur var det, på trods af at fangsten kun var en fladfisk, som var for lille, og så 2 krabber, ha, ha ........
Nu er vi hjemvendt til matriklen, og bær plukkes, og der skal lines op til en 70 års fødselsdag i morgen, I ferien skal veninden på Sjælland, måske også have et lille besøg.
Men nu skal bær rengøres, nyvasket sengetøj lægges på de dyner, som lige nu ligger til luftning på terrassen, senere bliver der forhåbentligt lidt strikketid, (man har vel ferie)

2 kommentarer:

 1. det ser da helt fint ud.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Nogle gang kræver strikketrøjer bare sin quind,
  Og så må man holde tungen lige i munden.
  Jeg er sikker på, at snart er koden brudt og peacy bevæger sig lysteligt på pindene. Så herligt med ferie

  SvarSlet