mandag den 8. juli 2013

Jeg er brændt varm på Peacy cardigan, .......

og jeg har fundet ud af hvor mønsteret kan købes, nemlig på Raverly, designer er Heidi Kirrmaier, men så kommer problemet:  Jeg er ikke vant til at strikke efter engelske opskrifter (jeg har aldrig prøvet det!), og alle de fagudtryk!!!!!
Mon opskriften findes på dansk???  Og mon der er nogen derude i blogland som kan løse mit dilemma, og måske fortælle om opskriften kan fåes på dansk?
Jeg er lige om lidt færdig med blusen til Regitse, (strikket efter opskrift fra Familie Journalen), og nu vil jeg så gerne have Peasy på pindene.

Om lidt venter der rengøring af 3.700 gr. jordbær plukket i egen have, dejligt med vinterforråd til fryseren, og uhm friske jordbær med fløde til dessert, når vi i aften skal prøve vores nye bordgrill af

7 kommentarer:

 1. Den findes ikke på dansk. Men har du strikket oppefra før er den ikke svær.

  SvarSlet
 2. Jeg har købt den, og fatter minus ;0)

  SvarSlet
 3. Jeg har næsten lige strikket Peasy. Jeg har brugt www.paapinden.dk til alle fagudtryk - det var ikke svært. Kan se du bor i Nr. Snede - jeg bor Ikast. Måske jeg kan hjælpe? Jeg startede med at oversætte hulmønsteret, så gik det af sig selv. Jeg strikkede rundt og klippede op. Du er velkommen til at kigge på min blog, hvor jeg har lagt billeder ind. ellen.larsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Blog forkert. Det er Hobbittens strikkemasker eller ellenlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg kan nok også hjælpe med en oversættelse ;o)
  Ummm- elsker jordbær :)

  SvarSlet
 6. Jeg ville printe på pindens ordbog med engelske strikkeudtryk ud, har selv gjort det og brugt den flittig, for et år siden kunne jeg heller ikke fatte de engelske strikkeopskrifter, men ved hjælp af youtube og den ordbog kører det nu, så fat mod du må gerne emaile hvis der er noget jeg kan hjælpe med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til jer alle for tilbud om hjælp, jeg kæmper videre med de der udtryk

   Slet