fredag den 12. juli 2013

Jeg håber ikke ..........

at Regitse får brug for sin bluse på ferien, men færdig er den
Den ser lidt stor ud på billedet, men det er str. ca. 7 år. Pigen er smal og lang, så jeg "fifler" altid lidt med str.,, maskeantal, længde etc. Hun har prøvet og den passer, men lidt til den store side, men de små vokser jo. Den er strikket med udgangspunkt i opskrift fra Familie Journalen, i stedet for rib midt på forstykket har jeg strikket perlestrik
Ganske fint mønster synes jeg.
Blusen bliver afhentet i morgen kl. ca. 7, for da er søn m/familie på vej på ferie, og morgenkaffen skal lige indtages her inden de drager udenlands. Håber de får en god ferie, og kommer friske hjem, så de er klar til at gå i gang med renoveringen (med hjælp fra husbond) af det hus de har købt pr. 1/8!!!!
Når de er kørt skal jeg i gang med
at koge bær fra sidste år af til saft, den ny bær sæson står jo for døren.
Rengøring i stor stil er foretaget i dag, så jeg kan tillade mig, at slappe af i week-enden, gerne med passende tid til strik. Kyllingen som er planlagt til grillen i morgen er taget op af fryseren, så når den tid kommer kan husbond godt starte grillen.
Disse blomster har jeg lige hentet ind, det er ikke Latyrus, men en staude og de ligner Latyrus til forveksling
Om lidt sidder vi i sofaen, og jordbær med mælk og fløde skal indtages, og vi skal se aften-tour, jeg er vild med at se tour, bare ærgeligt at man ikke kan være helt sikker på at der ikke er doping indblandet!
Men etapen i dag var da suveræn, og Jørgen Leth´s kommentarer til natur og seværdigheder kan jeg godt lide.

2 kommentarer:

 1. Sikke en fin trøje, jeg kan rigtig godt lide perlestrikken i midten.
  Jeg tror, der er én ting, du kan være helt sikker på angående Tour'en - der er masser af doping involveret

  SvarSlet
 2. Hvor blev Regitzes bluse bare fin !
  og smukke ærteblomster.
  Desværre har jeg ikke ærteblomster i år - for der, hvor de plejer at stå, skulle der være pause, så jorden lige kan komme sig igen.
  Dejligt med hjemmelavet saft.

  SvarSlet