mandag den 3. juni 2013

Hele 3 på een gang ........

altså orkidéer, har jeg været så heldig (læs: dygtig at få til at genblomstre)!

Jeg synes selv de er så fine og glæder mig over dem. Jeg venter også spændt på at min amerikanske iris ude i haven kommer i blomst, den har ogaå hele 3 store knopper!

Jeg glæder mig også til at fra i morgen venter hele 3 opsamlede fridage + en weekend. Når man kan få sådan en lille ferie (med fin vejrudsigt), ja så er det jo glemt, at det var træls, da jeg knoklede for dem!

Så i dag er tallet 3 et nøgletal for mig!

Jeg blev frikendt hos gynækologen i torsdags, sønnen havde fine blod-/urinprøver i dag, så nu håber jeg at husbond bliver medicinfri fra i morgen af? Må hellere få ringet til datteren og høre hvordan hendes ryg arter sig i dag, flytningen har vist ikke været det bedste for hendes ryg, forhåbentligt går det bedre, skal da også lige have hørt til hvordan den nye skole og børnehave har været for de 3 børn som er flyttet?
Ja, ja, jeg ved det godt, men jeg kan ikke lade være med at koncentrere mig om min familie, jeg har jo altid været omdrejningspunktet her i vores familie.
Vejret er godt, solen skinner og sønnen har forresten vundet en cykel i dag, og fra i morgen har jeg altså miniferie!

2 kommentarer:

  1. Hvor var det godt du blev frikendt - det sætter unægtelig gang i en masse tanker, når man sådan bliver sendt videre i systemet.
    Og flot du sådan kan holde dine orkideer - det er en blomst jeg aldrig selv har haft held med.

    SvarSlet
  2. smukke blomster

    dejligt det går fremad med jer alle for det var da noget at i alle er ramt af noget.

    SvarSlet