tirsdag den 18. juni 2013

"pusse og nusse" ...........

staudebedet har altid været mit projekt, men ryggen vil jo ikke så gerne for meget havearbejde, så heldig er det, at husbond nu har tid, og også holder af at gå i haven.
Men helt holde mig fra haven har jeg lidt svært ved, og hold da op hvor har jeg nydt i dag, at "pusse/nusse" de forskellige stauder, sådan komme helt tæt på dem og få fingrene i dem!
Det er jo iris tid (har nogen bemærket, at jeg er vild med iris?). Denne gule iris, som står så fin, har jeg sidste år byttet mig til, og ih hvor er jeg da glad for den.
Husbond fandt et klip på i-pad hvor der var en, som havde forstand på de ting, som fortalte om, hvordan og hvornår Rhodendendron skal beskæres, han fortalte at det var en god idé at plukke ind til vaser, så som sagt så gjort, og en fin buket pynter nu på bordet
Jeg er alene hjemme, så aftensmaden bestod af koldskål. Vores jordbær er ikke modne endnu, men jeg kunne ikke stå for disse
da jeg gik forbi dem i Brugsen, strømmede der bare en duft at sol og sommer mig i møde,så vupti de røg i indkøbskurven, jeg har prøvesmagt, og de smager, som jordbær skal smage!!!! Uhm jeg glæder mig, for de skal erstatte aftenskaffen, hov jeg har jo slet ikke omtalt strik eller garn i dette indlæg, men bare vent, der kommer snart et indlæg om de ting, for om et par dage, skal jeg mødes med min "mentor" for vi skal nemlig ud og se Karen Noe´s nye butik i Ølholm, og det bliver garanteret spændende, altså ikke fordi jeg står og mangler garn, men .........

5 kommentarer:

 1. Det er ikke til at holde sig fra de nye danske jordbær :o)
  og irissen er bare så smuk
  - for slet ikke at tale om buketter af rododendron.

  SvarSlet
 2. Danske jordbær skal også nydes nu i fulde drag så vi kan få nok af dem og ikke fristes til at købe udenlandske senere.

  Iris er også en skøn blomst. Din gule er rigtig fin.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. uhm kan næsten lugte de jordbær :) Lyder spændende med besøget til Karen Noe. Hvornår er butikken blevet åbnet der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er vist åbnet i mandags, tror jeg nok, og ja det bliver spændende

   Slet
 4. Ja kender det med ryggen så jeg laver heller ikke det store i haven, det lader jeg manden om. Jeg er så heller ikke den store havedame så det går.

  Flotte blomster du har fået kamera fingrene i

  SvarSlet