tirsdag den 11. juni 2013

Endnu en dejlig eftermiddag ........

i strikkecaféen, ikke alle var der, men hyggeligt var det nu alligevel. En hilsen herfra skal lyde til de som var fraværende!
Vi fik strikket, udvekslet råd og gode ideér, jeg fik som sædvanligt også hjælp af min mentor, denne gang i nogle af min nye smartphone´s muligheder. Nå, ja så fik vi også snakket en del!!!!!
Jeg er glad for, at jeg lyttede til husbond (vist velmenene råd) om, at jeg ikke skulle opgive "Den med struktur", for den bliver helt sikkert et hit (den er det allerede!). Nu er den vasket og taget i brug, og den er altså lige mig!! Godt jeg ikke mistede tålmodigheden!!!! Let og sommerlig det er den!
Og orkideérne er da helt vilde her på matriklen for tiden. En speciel art, som jeg fik foræret for et godt stykke tid siden, var sat væk på et værelse, for køn var den ikke at se på, da den var afblomstret, men hvad sker der så:
Jeg møder den hengemte orkidé, og den stråler mig i møde med (selvfølgelig 3) fine blomster, det er da sjovt ik´? Blomsterne er kønne, det er selve blomsten ikke, men sejlivet, ja det er den!

3 kommentarer:

 1. Sommetider lønner det sig at blive ved - den med struktur er rigtig, rigtig smuk til dig.
  Og godt at strikkeklubben også kan byde på bud til smartphonens muligheder. For de der da vist uendelige.
  Fantastisk med den orkide.

  SvarSlet
 2. Tak for sidst :-) Kan godt forstå du er glad for din fine trøje - godt du fik den færdig. Sjovt at se den orkide du fortalte om.

  SvarSlet
 3. Trøjen er bare blevet super flot og let ser den ud, lige noget her til sommer.

  Godt at I havde en skøn dag, det havde vi også i det grønne. Jeg kunne ikke strikke men hygge alligevel.

  SvarSlet