fredag den 14. juni 2013

Rastløs, skal, skal ikke???

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er rastløs. Vi taler i disse dage om evt. at finde en afbudsrejse, eller måske hellere vente til efteråret med at rejse? Vi har jo muligheden for at rejse, for husbond er jo blevet medicinfri. Vi har både lyst og ikke lyst til at rejse, måske det bliver lidt for sammenpresset, for skal det være, skal det være på et bestemt tidspunkt, (imellem 2 deadlines, som jeg har på jobbet)
Jeg tror nu ikke, at det er  p.gr.a. af rejseriet, at jeg er rastløs, ved ikke lige hvorfor jeg er det?  Jeg er irritabel, har lyst til mange ting, men får det alligevel ikke ført ud i livet, men rolig nu, lidt strikketøj bliver da rørt!

Denne iris burde virke beroligende, for jeg har glædet mig til at den foldede sig ud, for den er min yndling
For et par dage siden så mit rodendendronbed sådan ud, det bliver aldrig kønnere end på denne årstid

Selvom det har blæst en "pelikan" i dag, fandt jeg alligevel en lækrog med sol og nød en times tid i selskab med blusen jeg er i gang med til Regitse, må jo have noget strikket, som hun kan se for hun kommer vist forbi vores matrikel i week-enden.
Var så afslappet da jeg kom hjem fra sommerhuset, den tilstand håber jeg hurtigst muligt indfinder sig igen!
Apropos sommerhuset, så er her genboens fangst af gåsebiller, han fanger dem og drukner dem i en spand, de gåsebiller er simpelthen en plage i det område. Det er da en pæn portion han her har fanget!

3 kommentarer:

 1. Så bra at du koser deg med strikkeriet ditt og alle de vakre tingene. Det er noen ganger man har virkelig lyst til å utrette noe, men sitter likevel litt fast. Jeg ønsker deg en god helg!!

  SvarSlet
 2. Ja hvad er nu det for en rastløshed ? Søsteren og jeg tager til Mallorca om 14 dage - glæder mig. Har aldrig været der før, men har en forventning om en blanding af oplevelser og afslapning. Måske ses vi der ? ;oD
  Jeg skal da lige love for, der er en gåsebille eller to i den spand. huha.
  Din rododendron er rigtig flot. Det er et flot syn, når de står der i fuldt flor.

  SvarSlet
 3. Hvor er dine blomster fine, kan godt forstå at du nyder dem ! Håber snart at du får lidt ro på dig selv ! Tak for hjælpen i tirsdag ;-) !

  SvarSlet