søndag den 9. juni 2013

Udpakning ...........

efter vores dejlige sommerhustur er foretaget, og i morgen venter jobbet igen, "that´s life"! Nå, det er nu også ok.
Vi har haft 4 dejlige dage, med super vejr, i datterens sommerhus, som vi har lånt i denne uge. Vi har nu næsten kun brugt sommerhuset til at overnatte i og så selvfølgelig brugt køkkenet og badeværelset.
Vejret har været helt i top, husbond har fældet et par træer, og foretaget andre småting deroppe, og jeg har selvfølgelig strikket på terrassen, cyklet ture, og gået ture både sammen med husbond og alene. Gæster til formiddagskaffe er det også blevet til, jo vi har hafte en skøn lille ferie i Fjellerup.
Trøje med struktur, startet op sidste år i sommerhuset, men den har så overvintret som UFO, nu er de sidste masker strikket i selvsamme sommerhus (og var så heldig at monteringsfeen, lagde vejen forbi sommerhuset, så her er så resultatet. Tilfreds???? vi får se. Det er ihvertfald en let sommertrøje, som ikke vil fylde så meget i kufferten, hvis altså vi finder en rejse sydpå? Vi kom jo ikke til De Vestindiske Øer i vinter p.gr.a. husbonds skrantende helbred, nu er han medicinfri så måske?

Den lille retro sommersag har også fået nogle omgange, og ærmerne er nu sat til og raglan påbegyndt.

Påbegyndt er også en bestilling på en lun bluse til Regitse (mønsteret er fundet i Familie Journalen) garnet er Arwetta og farven petrol valgt af pigen selv. En bluse lige ud ad landevejen, dog med lidt perlestrik på forstykket.
Nu vender hverdagen så tilbage, det går jo heller ikke med al den slendrian, så i hører nok mere til mig igen, jeg skal da også lige have læst op på de forskellige blogs, man må jo følge med rundt om i blogland, ik`?


2 kommentarer:

  1. Hej Birgit. I kunne da vist ikke have været heldigere med vejret. Det har været helt fantastisk. Og dine strikketøjer er fine. Jeg synes den nye lille sommersag ser ud til at være perfekt. En dejlig let cardi - anvendelig både sydpå - og til det dejlige sommervejr vi forhåbentlig får meget mere af.
    Den retro sommersag ser også lovende ud.

    SvarSlet
  2. dejligt tur i har haft og sikke du producere rigtig mange flotte bluser

    SvarSlet