fredag den 31. maj 2013

Jeg blev frikendt i går ........

og det er jeg meget glad og taknemmelig for! Man frygter jo den sygdom, som straks "popper" op i eens hoved, når man bliver sendt til videre undersøgelse ret så hurtigt!

Prøverne jeg var indkaldt til og som jeg hele livet har fået foretaget regelmæssigt, viste pludselig at der var forandringer, uha man bliver altså nervøs, når lægen siger at man hurtigt skal til videre undersøgelse! "Du skal tage det roligt sagde lægen, men vi skal altså have dig tjekket", var meldingen!
I går (9 dage efter at jeg havde haft kontakt med lægen), var jeg så hos gynækolog, og heldigvis viste det sig, efter blodprøver og grundig undersøgelse, at der intet var galt, blot lidt alderdomstegn rent hormon mæsssigt!
Nu kan vejret trækkes lidt lettere,erfaringen har jo lært mig, at de ubehagelige ting IKKE kun behøver at ramme andre, så mange tanker har spøgt i hovedet, men heldigvis klarede jeg frisag!

I dag har vi været på sidelinien, og passet børn, som ikke måtte gå i vejen for flyttefolkene. Svigersønnen har fået nyt embede, og så skal hele familien jo skifte bopæl. Vi tog med til den nye bolig, og der var lige et par småting, som husbond skulle hjælpe med inden vi satte kursen hjemad.
På turen fra den gamle til den nye bopæl, gjorde vi holdt ved Gudenåen for at spise den medbragte sandwich, det var så dejligt et sted og vi blev en oplevelse rigere
Andemor med hele 12 ællinger gjorde straks deres indtog, da vi pakkede op for vores mad, og der faldt da også lidt af til de søde små
Da vi forlod de unges nye bopæl lignede det ragnarok, men mon ikke de snart får styr på det og falder godt til alle 5, det håber vi!

Her strikkes der stadig på den med struktur, der mangler ca. 1/2 ærme, håber at få den færdig i week-enden. Det bliver til en let sommer trøje, lige efter min smag, men den har været sen at strikke!
Den lille "sommersag" var med som strik i bilen (man skal jo ikke sidde og kede sig)
I morgen tidlig skal vi synge morgensang for tidligere naboer, som har guldbryllup i morgen, og resten at week-enden skal vist bare bruges til diverse småting.
I næste uge skal jeg kun på job mandag og tirsdag, resten af ugen holdes fri, så lur mig om ikke vi kunne finde på at tage i sommerhuset et par dage?  Det finder vi nok på, især hvis vejret bliver godt!

Jeg må også se at få lidt mere tid til bloggen (men tiden suser afsted med mange gøremål), forsøger dog at kigge på diverse blogs, men er ikke så god til at få lagt kommentarer, og det irritere mig, for jeg kan selv så godt lide, at nogen lægger en kommentar til mig!!

2 kommentarer:

  1. Skønt at høre du blev frikendt og nu kan trække vejret frit igen. Man kan jo ikke lade være med at spekulere når man skal til yderligere undersøgelser.
    Sød andefamilie der kom forbi:-)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med frikendelsen :-)

    SvarSlet