torsdag den 2. maj 2013

Hæklenålen ...........

og garnet er fundet frem
jeg fik pludselig lyst til at hækle lidt, så det skal jeg i aften, men mere om det en anden gang.
Hurra for strikkecaféen, jeg ved godt at , aslaugmork.blogspot.com siger, at strik jo i og for sig kun er ret-/vrangmasker, og deri har hun jo ret, men der er jo mange måde, at vende disse masker på, og der er også andre ting, som skal til for at strikketøjet, bliver som man ønsker. Så i tirsdags, hvor Lene medbragte de lækreste muffins i cafeen, blev der diskuteret flere ting omkring både Lene´s og mit strik. Det er så dejligt, at vi i cafeen hvor vi hygger os rigtig meget, også får råd og vejledning. Jeg har lært rigtig meget i tidens løb,så tak piger! Var der nogen som sagde "krebsemasker"
Jeg gik hjem og brugte den idé pigerne foreslog, nemlig at samle masker op i halsudskæringen, og strikke nogle omgange med indtagninger
Nu sidder den ok i halsen, og jeg mangler "bare" at strikke rullekanter ved ærmerne og hefte ender, og så selvfølgelig en vask.
En anden "sommersag" er også kommet på pindene, og den genfundne påbegyndte rustikke venter også. I går fik jeg bestilling (læs: ønske) om 2 strikbluser til pigerne, så jeg har surfet lidt, og kigget i strikkebøger,og jeg tror opskrifter er fundet.
Jeg har ikke haft det store overskud til at kommentere indlæg på det sidste, håber det bliver bedre i fremtiden!!!
Men i skal vide jeg er glad for jeres kommentar her på bloggen, og vil også selv forsøge, at få kommenteret, for jeg følger jo med, men bare uden så mange kommentarer.

3 kommentarer:

 1. jamen som du er i gang

  spændende med hækletøjet også

  SvarSlet
 2. Du er så flittig :o)
  og nu er jeg spændt på hvad du finder på at hækle :o)
  Jeg kan godt være lidt misundelig på jeres hygge-strikke-cafe

  SvarSlet
 3. Det er altid dejligt at være sammen med 'ligesindede', og især når man kan lære hinanden noget

  SvarSlet