onsdag den 31. oktober 2012

Jeg bestemmer ..........

selv hvornår min ferie skal afholdes, for jeg tilrettelægger selv mine arbejdsopgaver, og selvfølgelig er der deadlines og samarbejdet med de andre, men stort set bestemmer jeg selv.
I dag på jobbet tjekkede jeg lige resterende feriedage, og lysten til at holde fri torsdag var stor, og det kunne sagtens lade sig gøre, så nu er jeg startet på en lille miniferie (fredag er normal fridag). Jeg fandt også ud af, at julen falder på perfekt ugedag i år, så med brug af ret få feriedage, kan jeg holde fri i over 2 uger omkring jul!!!
Dette "Harris tweed rib" mønster, skal blive til en vest til Hans på snart 3 år, det er købt dengang der stadig var noget som hed "Garngalleriet" i Ry. Dengang var det tiltænkt Hans´s storebror Jens, men han vil jo ikke gå i hjemmestrik "for det kradser"
Da jeg kiggede i mine opskrifter, fandt jeg endnu en opskrift, som en gang i sin tid var tiltænkt Jens, den tror jeg også ryger på pindene til Hans, for jeg synes den ser fin ud, rigtig "morfar-stil"
Nu har jeg strikket strømper til de 4 af børnebørnene, som manglede, og jeg har konstateret, at jeg også selv mangler noget til at varme mine fødder, så i morgen, startes der vist på et par til mig selv, (garnet er fundet frem, opskriften er i hovedet, så det er vist bare at gå i gang).
Husbond besøger i denne tid tandlæge og tandteknikker, så vi lever hovedsageligt af flydende kost, det er nemt og hurtigt når suppe m.m. bare kan hentes i fryseren.
Jeg vil nyde min "miniferie" vil jeg!

3 kommentarer:

 1. Jeg bliver da vist en lille smule misundlig....en mini-ferie lyder da bare helt fantastisk lige nu. Lækre ting du har på pindene - og varme sokker er ikke sådan at kimse af
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Lækkert med sådan en mini ferie
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Det lyder da godt med en LANG weekend.
  Hilsen Lene

  SvarSlet