søndag den 7. oktober 2012

Før og efter ......

jeg er blevet færdig med tørklæder SLANGEN købt på messen i Middelfart i marts hos www.magiskegarner.dk . Det har været en drøj omgang, at komme igennem, men færdig blev det da, og resultatet blev rigtig godt efter en tur i maskinen, og hold da op, hjertet sad helt oppe i halsen da jeg åbnede lågen til vaskemaskinen, spændingen var mega stor. Tørklædet var valket, og er nu spændt op, og venter på at blive taget i brug.
Kreativ må man jo være, så madrassen, som børnebørnene sover på når de er her med overnatning, blev fundet frem og næsten alle mine knappenåle er kommet i brug (jeg må huske at får alle af madrassen igen)!
Så tilfreds det er jeg, men det er nok ikke et tørklæde for nybebyndere udi strikkeriet bør kaste sig over, hvis de skal beholde gejsten for strik!!
Der er noget hørgarn til rest, så ja, gæt en gang, nu har fruen her udtænkt endnu en ting med de der "løbemasker". Har endnu engang været på rov på lageret, så strikke-/valkeprøve skal laves, og så måske?????
"Trøje med struktur" ligger som en UFO, men måske skal den inden for overskuelig tid, strikkes færdig. Den bliver jo lidt sommerlige, og har nok hele tiden været i mine tanker, som en trøje, som kunne være super, hvis altså det bliver til noget med en tur til familien på De Vestindiske Øer i løbet af vinteren? Jeg ved ikke helt om det bliver til noget med en tur over Atlanten, men familien derover har lige haft ringet, (jeg var netop blevet færdig med at spænde tørklædet op) og de spurgte til om det blev til noget, og svaret herfra blev til:  jo tak vil vil gerne komme, men nu må vi se!
Så ja, tanken er ikke fjern, det er gamle mennesker, så vi kan ikke vente i evigheder (de er heller ikke så friske mere). Vi skal have det tænkt igennem, set på flypriser m.m. Vi vil gerne gøre ophold i New York nogle dage, men på den årstid, som det handler om, er der jo vinter i New York, så måske vi bare skal tage til øerne og besøge de rare mennesker der.
Vi plejer, at bo i deres gæstehus når vi feriere hos dem, og vi har stillet som betingelse, at vi ikke vil vartes op. Øerne har vi jo besøgt flere gange, så det handler ikke om at det er en nødvendighed at vi blever fragtet rundt til div. turistattraktioner, men mere om at hygge os alle 4 og nyde det gode vejr.
Uh, jeg kan nu godt mærke, at det frister voldsomt!
I aften skal vi her på matriklen se forbrydelsen på TV, det er der sikkert også mange af jer, som læser med her som skal, så god fornøjelse.

3 kommentarer:

 1. hej Birgit. Hvor er det tørklæde bare blevet flot ! man fristes jo næsten ;o)
  og de Vestindiske Øer ! sikke en spændende mulighed I har der. Det glæder jeg mig til at høre nærmere om.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. hvor ser det godt ud også nu tørklædet er færdig

  God aften foran tv

  SvarSlet