lørdag den 6. oktober 2012

Nødvendig pause ......

er det blevet til.
Jeg havde ellers regnet med, at mit SLANGE tørklæde skulle strikkes færdigt i dag, og så den spændende tur i vaskemaskinen, men det er mega hårdt for hænderne, at strikke med så tyndt garn og så alle de løbe masker, så det bliver altså ikke i dag det bliver færdigt, jeg er ellers tæt på mål, men ødelægge hænderne vil jeg ikke. Måske der bliver strikket en smule på det i aften, vi får se?
Men årstiderne de inspirere mig, så op at kigge i mit garnlager, finde de rette farver, finde ind i stolen som stod lige i solen stråler i stuen, og ingen opskrift, kun den i mit hoved. Så må vi se om der kommer et brugbart resultat ud af garnet i efterårsfarver. Hviis det lykkes, skal det ende ud i et sjal/tørklæde strikket på tykke pinde i forholdsvis tyndt garn, planen er, at det skal blive let og luftigt, og kun retstrik, sådan et dagligdags tørklæde, til at pynte t-shirten op med og være med til at holde mig varm.
Disse sko er i dag indkøbt til at holde mine fødder varme med, og det er allerede konstateret, at de er dejligt lune.

Nu skal aftensmaden forberedes, medens husbond forsøger, at kæmpe sig igennem græsslåning, uf det er sååååå vådt derude.

Dejligt er det nu, (det var det ikke fredag morgen), at min fredags-fridag blev byttet til mandags-fri, så har jeg jo 2 dage fri endnu.

Ha´  en god lørdag aften!
 

1 kommentar:

  1. Det er nok meget godt med indlagte pauser, så der ikke opstår belastningsskader :o)
    rigtig smukke efterårsfarver du har fundet frem.
    hilsen Mona

    SvarSlet