fredag den 6. april 2012

SKIDEN ÆG, men Ikke meget strikketid .......

de første par dage i påsken. Men pyt, med den manglende strikketid, vi har haft et par dejlige dage, med besøg af de unge familier, den ene familie med overnatning, så det ændrede jo forholdene her på matriklen, fra stille til meget LIDT stille.
5 børnebørn giver liv på matriklen!
Nu kan Vigga få blusen over hovedet, og den passer perfekt, og hun var helt på det rene med, at hun havde fået en ny bluse. Man er vel pige, og altid glad for nyt tøj.
Mine nye strik kataloger, blev studeret af de unge mødre og ikke mindst af Regitse og Marie! Og godt for for det, for de kjoler jeg havde planlagt, skal ikke strikkes, de faldt ikke i så god jord. Derimod var der andre modeller som meget gerne måtte komme på pindene, både til børn og voksne, men jeg kan bare strikke løs, sagde de unge mødre, for de vil gerne have mit strik til ungerne. Så jeg fortsætter med pindene, men det er da unægteligt bedst for alle parter med modeller, som de gerne vil have.
Påskeæg fik de små, og de gamle fik også fine påskeæg, som vi vil nyde de næste dage.
Sønnen havde gået og tænkt på, at SKIDDEN ÆG kunne han godt tænke sig at smage. Så i stedet for at de kørte hjem efter eftermiddagskaffen, blev de og den gamle ret blev afprøvet
Der var delte meninger om, hvordan de syntes, at denne ret smagte!
Alle var dog enige om, at den traditionelle lammekølle havde smagt godt, og at det havde været så dejligt at være sammen. Byfornyelsen har jo beriget byen med en ny legeplads, som blev afprøvet.
Jo, et par dejlige dage har det været, men også dejligt, at blive bare os 2 "gamle" igen!
I dag skal der købes påskeæg til svigerinden, for hun og manden har inviteret os ud at spise i aften, også dejligt.
Fortsat god påske til jer alle som læser med.

5 kommentarer:

 1. hej
  den passer da fint. og den er bleve rigtig sød med den knappe, den ser ud som om det var plane at den skulle være der...

  SvarSlet
 2. Skønt at familien påskønner dit strik så meget.

  Men det kan være farligt at lade dem bladre i bøger og magasiner.. Listen bliver så frygtelig lang - som om den ikke var det i forvejen ;-)

  SvarSlet
 3. Den er bare blevet så fin. Ja, selv små damer kan lide lidt nyt tøj i ny og næ.
  Det er ren hygge med æg både til børn og voksne. Nu fik jeg da også en ide til frokost imorgen. Vi skal vist have skidne æg :))

  Tusind tak for dine søde ord til min gæsteblogger.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. På min gamle arbejdsplads havde vi den tradition at få skidenæg til frokost den dag vi gik på påskeferie. Hyggeligt.
  I det nye kreativ strik er der fokus på børnetøj - masser af søde modeller :o)
  fortsat god påske
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Hvor er hun bare sød med den lille lilla bluse, dejligt når de gerne vil have det vi strikker. Min svigerpige har også lige bestilt flere ting, både til Jonas og den lille nye pige der kommer til sommer.

  SvarSlet