mandag den 2. april 2012

Hvad hun ikke vidste ........

var at det garn jeg manglede til tørklæde, var til hendes egen fødselsdagsgave, ha, ha, ha!
Venindens tid hos bandagist i Vejle i går blev aflyst, hvilket var ærgeligt, men hun havde også planlagt et besøg hos Føtex. Så jeg foreslog vi tog til Føtex i Ikast i stedet, så kunne vi nemlig gøre stop hos www.impaz.dk og jeg kunne nå at hente min pakke med garn, før den blev afsendt, og dermed få gaven færdig til i morgen. Som sagt så gjort, tørklædet er færdigt!
Vi skulle ikke købe noget særligt i Føtex, men selvfølgelig kom vi hjem med flere bæreposer. Påsken står jo for døren, og ganske som til jul, ja, så tror man at der bliver "hungersnød".
Med 5 børnebørn er det jo en del påskeæg, som skal til, de er købt, og venter på at børnene kommer på påskebesøg.
Jeg har IKKE en diagnose som fortæller, at jeg ikke kan stilles ved noget, men, men i pakken jeg hentede i går var der jo et katalog, og jeg længes altså efter sol og sommer!!!!!
Så hjemkommet til matriklen og efter at tørklædet var færdigt, blev der fundet garn frem, og strikkeprøve foretaget, så jeg er klar til at gå i gang med kjoler til søstrene i Århus, som de kan bruge på en varm solskinsdag! Jeg har jo set den strikket op, og den er bare så fin!
Nu er der altså lige det, at endnu et tørklæde skal færdigøres (gave), og farveladetrøjen skal jo også være færdig, og endnu en trøje til mig selv spøger i kulissen. Hvis jeg mærker efter, kan jeg mærke, at det nu ikke vare længe inden kjolerne startes op. Hov jeg har næsten glemt, at tørklædet fra Middelfart også er i gang.
Har i det også nogen gange sådan, eller er det bare mig der indimellem har så mange planer??
Apopos planer, så går jeg lige min daglige tur, så skal støvsugeren luftes, og derefter er der dømt afgang til strikkecafé, dejligt!
Måske slås der masker op til kjolerne i caféen, jeg må vist hellere tage den rigtige pind med, sæt jeg nu ikke kan styre mig?

2 kommentarer:

 1. jeg skal da love for, at du har gang i et par strikkeprojekter :oD
  og du når omkring dem alle med godt resultat ..
  Føtex ? jeg kender det, jeg kender det ..
  man går en efter én lillebitte ting, og kører igennem kassen med en vogn af monsterstørrelse.
  :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at se de små sommerkjoler :-)

  Ja der er mange påskeæg der skal købes med alle de børn og børnebørn !

  SvarSlet