lørdag den 22. januar 2011

Musen er fanget.......

det var simpelthen nødvendigt, for jeg kan ikke vende mig til den nye PC uden mus. Jeg knokler løs, med PC (læs: den stresser mig). Jeg arbejder på at få en brugerflade, som jeg havde på den stationære. Billedprogram kan ikke køre på Windows, og der er problemer med mail-program og diverse andre småting. Men det kommer vel, jeg er nok bare ikke så tålmodig. Jeg har det bedst når det bare kører derudad når man starter. Sådan har jeg det også med bilen, 1. gear er fremad, 2. gear er baglæns.
Nu vil jeg prøve at lægge lidt billeder ind, men bare det at finde dem er en udfordring, Jeg må nok erkende, at jeg ikke er computer-nørd, men jeg vil ikke give op p.gr.a. alder - BASTA!!!
STRIKKEFRONTEN: Der er nu ialt strikket 5 par børnestrømper af restegarn. Og der er lige slået op til strømper af restegarn til Marie. Dejligt strikketøj at sidde med når der skal ses håndbold. Forhåbentligt kan strikning af Marie´s strømper ikke slå til, for jeg håber da at de går hele vejen. Men der venter jo godt nok hårde kampe forude.

Jeg bliver nu heller ikke arbejdsløs selvom de danske herrer når til finalen. Jeg har nemlig investeret i lidt ekstra garn til at supplere noget garn fra gemmerne med. Planen er nemlig, at der skal strikkes bluse til både Hans og Vigga, som de kan bruge i vuggestuen. Der er et mønster i bogen VENDESTRIK §II, som de skal strikkes efter. Det bliver Arwetta som står for skud igen, den til Hans skal være i grå og grønne nuancer, og den til Vigga i lilla nuancer. Flere billeder (med forhåbentlig bedre gengivelse af farve) kommer senere.Dejligt er det ihvertfald at få brugt noget restegarn, og at have fået en mus, kan jeg konstatere.
Vi er jo kun midt i vinteren, men for et par dage siden var jeg i haven. Mit magnolia-træ har knopper! Det er da tegn på, at vi går mod lysere tider.
Nu må jeg vist tilbage til brugerfladen på PC og finde ud af at down-loade billedprogram + lidt andet jeg skal bruge.
Bagefter skal jeg lige have fat i strygejernet, for jeg skal være klar til 1oo års fødselsdag i morgen, hos en frisk gammel dame! Det er den slags fødselsdage man kun sjælent kommer til. Forøvrigt er det hendes oldebarn, Emil, som skal have det ene par af de hjemmestrikke strømper.
Go´ week-end til jer derud, og jeg håber på, at i lige gider lægge en kommentar. Og lad os krydes fingre for, at DK-herrene spiller godt her i week-enden.

2 kommentarer:

  1. Det kan være svært at lære en ny pc at kende..men det kommer ret hurtig.
    Fine strømper du har strikket...rigtig godt at få brugt sine rester.

    SvarSlet
  2. Tak fordi du lagde en kommentar

    SvarSlet