søndag den 25. januar 2009

UNI i København tur/retur


Det har været et travl week-end for os. Fredag er jo fridag (næsten altid) her i huset, og fridage skal jo udnyttes. Så fredag morgen kl. 8.15 gik turen til Djursland hvor husbond skulle være med, ved et møde med ejendomsmægler, om evt. sommerhuskøb. Derfra videre til Nyborg, for at besøge min bonus-far, som for nylig er blevet enkemand. Jeg havde torsdag stegt and, som vi medbragte, så det var menuen fredag aften. Vi overnattede der, og blev kørt til stationen og tog toget til hovedstaden, hvor vi (læs jeg) havde planlagt en tur på Strøget i et par timer, der er jo trods alt udsalg og mange steder reklamerede de med -50% til -70%. Det var hyggeligt og husbond var usædvanlig tålmodig!!!! Jeg gjorde ikke mange indkøb med det blev da til den her:
Et godt køb synes jeg selv, jeg har en svaghed for tasker, og syntes lige jeg manglede en, som kan rumme strikketøj, paraply, skiftesko, kamera m.m. Jeg er glad for den taske, selvom den altså IKKE var UDSALGSVARE, men eje den, det måtte jeg.
KL. 13 var vi inviteret til 60 års fødselsdag i Munkekælderen på Københavns Universitet. Et utrolig hyggeligt og stemningsfyldt sted at holde en fest. Der er optegnelser fra Munkekælderen tilbage fra år 1621, altså Chr.4.-tid. Murene var meget tykke og der var hvælvinger, så stemingen var sat. Nogle gæster havde et indslag hvor man trak et nummer og så var der 12 gevinster til fødselaren. Jeg vandt den sidste gevinst (og det var ikke opvasken) men "retten til at give fødselaren: Godtepose i dec. 09. Jeg må skrive det i kalenderen, så jeg ikke glemmer det.


Og kl. 19 gik turen så med DSB tilbage til Nyborg, hvor TV var tændt for vi måtte da se om håndbold-drengene kunne vinde over Polen, det kunne de desværre ikke, men det var da lige ved at blive spændende, så godt jeg havde mine strikkepinde igang.

Jeg strikker jo på vesten i vendestrik i Kauni 8/2 og effekt. Den bliver lige mig tror jeg, for de farver er så dejlige, lige min smag. Jeg mangler 1/2 ærme og 1 forstykke, samt kanten foroven, som jeg desværre er nødt til at lave for jeg har lavet en fejl med vendingerne, men o.k. tror jeg bestemt den bliver.

De strømper jeg strikke på Tennerife til Regitse, blev altså for store, men det er der jo råd for. Så nu strikker farmor her lige et par mere til "farmor´s prinsesse". Jeg strikker dem af nogle rester jeg har.


Her søndag formiddag gik turen så tilbage til vort eget hjem, hvor jeg blev mødt at denne blomst:

Jeg fik den af Inge for 7-8 år siden, og den har hvert år siden blomstret, endda somme tider med 2 stængler. Dejligt.
Så gik turen til bageren efter 2 fastelavnsboller med fløde og det hele, uhm husbond er ved at brygge kaffe, og så skal kagerne fortæres, så måske skal jeg se om jeg kan lokke ham på travetur bagefter, for så kan vi da brænde lidt kalorier af!!!
Jeg tror nu det ender med, at jeg må gå selv, for han er for 3. gang siden november rendt i en forkølelse, og ondt i en tand har han også. Lidt tyk på kinden er han, og et par smertestillende piller har han taget, så han er nok ikke så nem at lokke med.
Resten af søndagen skal gå med ingenting, færdigkøbt suppe, håndbold på TV og strikkepinde i hånden, det er arbejdsdag i morgen.


3 kommentarer:

 1. Det lyder som en fornuftig plan for en søndag. Spændende med håndbold i aften...

  SvarSlet
 2. Sikke en masse ting du har nået her i weekenden:-)

  SvarSlet
 3. Til Mette: Ja utrolig spændende med kampen i aftes.
  Til Fru Kahr: Ja, det er dejligt at slappe af resten af dagen

  SvarSlet