onsdag den 7. marts 2012

Til alt held ........

er strikkeglæden vendt tilbage! Og så har jeg ikke engang haft tid til at strikke i dag.
I denne tid tager jobbet + det ekstra job meget af min tid. I dag har budt på job begge steder, men det er jo afvekslende med først bogholderjob, og så nogle pædagogtimer bagefter. Men nu er jeg også brugt, er lige hjemkommet til matriklen, fået sat vaskemaskinen i gang, jeg trænede på institutionen i dag med vasketøj i bunker, for ih hvor havde beboerne meget vasketøj, som skulle klares indimellem madlavning, ekstraarbejde med en beboer som er faldet og nu pt. sidder i kørestol.
Nu skal der lige strikkes et par pinde, på en bluse til Vigga med "hulkrus", måske bliver den for stor? Nå, det er der jo råd for.
Når vaskemaskinen kalder på mig for at blive tømt, er det, det sidste produktive jeg laver i dag, for jeg var vågen allerede kl. 4.4o i morges og kunne ikke falde i søvn igen, men det tror jeg snart jeg kan nu, kan jeg mærke.
I morgen venter der en dag med møde det meste af arbejdsdagen, og skal man jo være frisk.
Så godnat og sov godt herfra.

4 kommentarer:

 1. Kan du sove godt ! pas nu på dig selv !! Tror at den bluse til Vigga bliver super sød. Tak for i tirsdags, det var bare så hyggeligt.

  SvarSlet
 2. Hulkrus ser rigtig fint ud.
  Husk nu Ikke at tage for hårdt fat, det er jo ikke sjovt at være syg igen og slet ikke når man er alene hjemme, ingen som viser omsorg for en.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Mon ikke også du har fortjent at lande i sofaen med strikketøjet nu ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. God arbejdslyst, det går jo derudaf:-) Glæder mig til at se hulkrusblusen.

  SvarSlet