søndag den 18. marts 2012

1. gang på messe ..........

Jeg har aldrig prøvet at være på håndarbejdsmesse før. Det har jeg så nu, og ih hvor var det spændende. www.helleshjoerne.blogspot.com mente det ville være noget for mig, så hun forslog at jeg kunne følges med hende, så ville hun intruducere mig for dette slaraffenland. Jeg var jo ikke sen til at tage imod denne invitation, så fredag var det tidligt op og så afsted med diverse transportmidler mod Middelfart. Helle er jo vant til kreative messer, så sikke en god dag vi fik!!!
Vi hyggede os så meget, og sugede til os af indtryk, og vi mødte nogle af de mennesker, som står bag de blogge jeg af og til kommer forbi, det var dejligt! Lidt indkøb blev det da også til, men det var nu i småtingsafdelingen, men indtrykkene og oplevelsen var ikke i småtingsafdelingen.
På tirsdag i caféen skal vi afprøve www.aalerusen.blogspot.com teknik i vendestrik. Julia demonstrerede teknik i vendestrik u/huller, og har allerede lagt links til teknikken på sin blog. Tak for det Julia.
Jeg faldt for SLANGEN hos www.vævogflet.dk , jeg kunne ikke vente, så i aftes kom den på pindene, den skal filtes til sidst, spændene teknik, for det er jo kun ulden som filter, det gør hørtråden ikke. Så lige pt. er der 3 stk. strikketøj på pindene her på matriklen: Hulkrus-bluse til Vigga (næsten færdig), Farvelade trøje fra varmestuestrik, m/lidt ændringer til mig selv. Og hov, jeg købte også noget garn m/løkker, til et tørklæde, men mon Helle fik opskriften med i sin bil hjem?
Nå, det finder jeg ud af, for den har vi nemlig også planer om, at kigge på på tirsdag.
Denne pigekjole, søger i kulissen, ja det er der nu mere, som gør.
Kreative kunstnere udstillede også på messen, se bare her
Som i nok fornemmer, er strikkekrisen her på matriklen overstået, og jeg har mange indtryk at fordøje ovenpå den messe. Så endnu en gang tak for en god dag Helle.
Til jer der læser med her i dag, så kan i måske bruge regnvejrsdagen i dag på en tur til Middelfart,
under alle omstændigheder, må i alle ha´ en god søndag.
NB: Jeg troede lige, at jeg kunne nå at blogge, og derefter gå min morgentur, det nåede jeg så ikke, nu regner det, så måske springer jeg gå-turen over i dag, og kaster mig over strikkepindene.

4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig dag I har haft. Jeg har heller aldrig været på messen i Middelfart. Men jeg kommer det nok en dag

  SvarSlet
 2. Uha hvor havde vi bare en skøn tur ! Dejligt at du ville med, og jeg fornemmer at det heller ikke sidste gang ;-) forsat god søndag.

  SvarSlet
 3. hej Birgit
  Den strikkekrise har bare været stilhed før stormen ;o)
  Jeg tør slet ikke vove mig i nærheden af en strikkemesse - af fare for alle de fristelser der lurer.
  Spøg tilside - jeg regner faktisk med at skulle til Fanø for første gang i år. Og sommerferien går til Læsø, hvor Uldstuen lokker med sine fristelser..
  Men jeg ser frem til at møde andre bloglændinge på Fanø - eller ander steder det måtte blive aktuelle.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Vi har været på den samme messe, men alligevel har vi suget en masse andre indtryk til os.
  Nogle ting har vi dog været imponeret af begge to, bl.a. Alerusens måde at lave vendestrik på.
  Godt du også havde en god dag, bare ærgerligt, at vi ikke fik hilst på hinanden.
  Kh. Lis

  SvarSlet