tirsdag den 27. marts 2012

Det gode vejr .........

skal udnyttes, for der meldes om, at det ikke holder ret meget længere i denne omgang. Og det bliver det så. I morgen er der lige en arbejdsdag (p.gr.a. møde) ellers er der dømt ferie til efter påske.
I dag har jeg lovet en veninde, at følge med til en undersøgelse, som hun skal til. Bliver beskeden ok, er der mulighed for at vi ikke kører direkte hjem, men istedet vil nyde is i solen, shoppe lidt (læs garn), jeg vil nemlig gerne i gang med endnu et tørklæde.
Der bliver jo noget ventetid for mig i dag, men hvad betyder det, når strikketøjet er i tasken?
I går havde jeg besøg af veninder, og da blev der hygget og snakket igennem, og tiden, ja den fløj afsted!!! Så dejligt og kaffen indtog vi på terrassen. Jeg havde ikke fødselsdag, men pigerne havde gaver med, bl.a. dette strikkeblad, som blev studeret i aftes, og nu står ideerne så i kø, træls at døgnet kun har 24 timer. De piger er vist klar over hvad min interesse er.
Her i formiddag må haven vist lige have min opmærksomhed 1 times tid.
Søndagen blev brugt på at overvære Regitses gymnastikopvisning. Gymnastikopvisninger er jo foråstegn.Blusen med hulkrus til Vigga, blev prøvet på pigen, men nu venter der lidt arbejde til mig, for den var for stram i halsen, så der må trævles op, og strikkes en anden hals evt. med knaplukning.
Nu vil jeg gå ud i haven, og håbe på god besked i eftermiddag til veninden, så må strikkeriet vente til vejret ikke er til haven (om et par dage). Flere feriedage er der jo at tage af når i morgen bliver overstået.

4 kommentarer:

 1. håber også meget i får en god besked i dag Krydser mine fingre.

  Ja foråret er dejlig og lun lige som dine veninder ;o) god gave

  SvarSlet
 2. Ja tiden flygver når man er i godt selskab.

  Håber at I får et posiktiv svar i dag.

  SvarSlet
 3. Håber det bliver til garnkøb idag :o)
  og det gode vejr er da vist raskt på retur. Så lige vejrudsigten :o(
  heldigvis ligger den gode tid foran os :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Det er altid dejligt at blive begavet om man har fødselsdag eller ej.
  Bladet holder jeg, og nyder også at læse det.

  Kh. Lis

  SvarSlet