lørdag den 24. marts 2012

Restferie .........

god vejrudsigt og en del strikketid (måske endda på terrassen) og det havearbejde, som ryggen tillader, er hvad som er i vente! Jeg skal nemlig kun arbejde et par dage indtil 10. april, dejligt, jeg synes jeg trænger!!!
Planer er der mange af, bl.a. besøg af et par veninder, shoppetur, Regitses gymnastikopvisning, besøg af de unge familier til lammekølle, er inviteret ud at spise af svoger og svigerinde, og måske vil vi invitere et par rejsevenner til frokost i påsken, jo mange dejlige planer er der på beding.
STRIKKEFRONTEN: Denne bluse til Vigga, i Hulkrus er klar til afprøvning, men, men jeg er langt fra sikker på, at den passer den lille gavstrik. Jeg synes den har en underlig facon. Jeg har taget udgangspunkt i mål og mønster fra Isagers hefte, nemlig POPPY, men jeg synes kroppen ser for lang ud og ærmerne ser for korte ud.
Strikkefastheden passede, og sjovt var det at prøve at strikke HULKRUS mønster, men nu må vi så afvente afprøvningen, ellers må jeg jo igang med en anden vuggestuebluse til Vigga.
Et tørklæde af garn BUTTERFLY købt på messen i Middelfart, er røget af pindene, først synes jeg det var for spraglet, men efter en smule tilvænning
er jeg ganske godt tilfreds med resultatet. Når jeg skal på shoppetur her i ferien, ryger der nok lidt mere garn i kurven til mere tørklædestrik.
Farveladetrøjen fra VARMESTUESTRIK, er der blevet trevlet et næsten helt ærme op af, men som det ses her, er jeg på vej igen.
Hvorfor så den optrævling, jo såmænd fordi fruen her ikke havde læst opskriften ordentligt. Hvornår mon jeg lærer at læse ordentligt på opskriften inden start. Årsagen er nok hvis jeg kigger indad, at jeg er så ivrig når startskudet lyder, at det mest handler om at strikke, og ikke om, at læse opskrift! Ja det er dumt, det ved jeg godt, men sådan er jeg nu nok indrettet, det er vist noget, som der skal arbejdes med.
SLANGEN også købt i Middelfart vokser også, den er sjov at strikke, men det er godt nok noget tyndt garn af arbejde med. Det færdige resultat skal gerne komme til at se noget anderledes ud, idet det skal filtes og tørklædet strikke jo som tidligere nævnt af uld og hør. Jeg er spændt på om det lader sig gøre med et godt resultat tilfølge. Den røde farve er altså så flot!
Nu må jeg hellere slutte, for husbond har gang i den store saks i haven, og der vil jeg gerne give mit besyv med, inden han har klippet. Det er jo forsent bagefter at vrøvle over, at det ikke var den gren som skulle have været klippet af!!!!
Jeg vil håbe i alle vil nyde week-enden og det gode vejr!

2 kommentarer:

 1. du har da rigtig nok gang i mange gode ting

  flotte store ting

  ja haven og saks i mandens hånd kan være en farlig coktail

  god søndag

  SvarSlet
 2. Det var ellers ikke så ringe med sådan en rest ferie ! og så i dette skønne vejr !
  også jeg kender til det med ikke at få læst opskriften ordentligt. Med optrævling til følge ;o)
  flotte ting du har gang i.
  hilsen Mona

  SvarSlet