fredag den 21. november 2014

Lagersalg og gode tilbud .........

står den på for tiden.

Kontrol hos øjenlægen i går, gik godt, sygdommen (våd AMD) er i ro, så dejligt!  Jeg havde heller ikke mærket nogen forandring, men så godt at høre øjenlægen sige OK!!!
Men, men mine briller skal have lidt mere styrke, så optikeren blev besøgt, og synsprøve bestilt, brillestil valgt og lagt til side.
Da vi kom til prisen for nye briller, sagde optikeren at de havde tilbud på 2 par briller til et pars pris. Der blev så også bestilt synsprøve til husbond. Han skal så kun betale for synsprøven, samt det et brillestil koster over kr. 795,-.
Så nu får vi nyt look, her på matriklen.

Sidste lørdag var jeg til lagersalg (Herluf Design) overtøj, stod i kø i 45 min, (var blevet advaret), og jeg siger jer, der var så mange, som havde fået samme indkøbslyst, som jeg.
Nå pyt,  jeg var heldig og fandt lige en vinterjakke som jeg kunne tænke mig. Kollektionsprøve, og valget stod mellem en beige og en rød? Tanken jeg fik var, hvorfor skal det være så kedeligt, så den røde jakke kom med mig hjem (+ et tørklæde som jeg blev foræret).
Nu er jeg klar til den kommende sæson, jakken er praktisk både til cykel-/traveturen mm.
 
Jeg "hakker" videre på det som skal blive til en aflang pude.
Første forsøg måtte jo trevles op, men nu er jeg i 2. omgang nået længere end 1. gang.
Jeg bruger mine rester af Arwetta garn, og det kræver ikke de store tanker, at "hakke", så fint at lave medens TV viser bl.a. Fru Pedersens Have, og giver mig inspiration.

Mere lager salg bliver det vist til i weekenden, for PUDEPETER har åbent i denne weekend, og jeg tror han har den monteringspude jeg skal bruge.  Måske kommer der også lidt håndklæder eller juledug eller noget helt andet med mig og veninden hjem?
 
 Endnu en hue som skal filtes er det blevet til, bliver filtet nå modtageren kommer på besøg, så den kan formes efter hovedet (Fortæller ham bare, at det er til kusinen som julegave, ha, ha)
 
Géner er forunderlige, husbond og søn har anlæg for at kunne tegne, og det har Regitse (7år) bestemt også, det har vi vist i lang tid, men se nu lige her
Pigen har på biblioteket lånt en bog om tegneteknik, så hun satte sig sammen med sin far og mor og hyggede sig med at tegne.
Svigerdatteren har det som mig, som aldrig få noget til at ligne, trods store anstrengelser.
Sønnen fik tegnet hovedet, (han kan ellers godt tegne) så det lignede en kanin, men resten blev vist noget være noget (han kan ellers godt tegne).
Regitse tegnede en kanin, hvor både hoved og krop forestiller en kanin!!
Den pige har kreative evner, og holder af de kreative sysler (dog synes hun ikke om, at strikke) det kommer forhåbentlig.
Hun er  den mest kreative i vores familie, fornemmer i at jeg er lidt imponeret af hende?


4 kommentarer:

 1. Du har da al mulig grund til at være stolt, tegningen er virkelig flot.
  Det er skønne tig, du selv får lavet, hvilken størrelse hakkenål bruger du til Arwettaen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar. Jeg bruger nr. 4 1/2. Har læst mig til, at man skal bruge nål 2 nr. str. end normalt beregnet til garnet. Jeg synes den str. passer ok til Arwettaen. God weekend til dig

   Slet
  2. Tak skal du ha'. Ja, der skal en noget anden størrelse nål til, end man tror
   Også rigtig god weekend til dig :-)

   Slet
 2. Det må jeg nok sige - det er en pige med tegnetalent ! så flot. Og dejligt at blive ekviperet på lagersalg. :o)

  SvarSlet