søndag den 30. november 2014

Hakkeriet, lagt til side .......

for en stund.
Jens (8 år) proklamerede, at han helst kun vil gå i mormors´s de hjemmestrikkede, for som han sagde: De klemmer ikke mine tæer, ha, ha.
Derfor er der nu gang i strømpestrikkeriet, for selvfølgelig, skal han have nogle flere strømper. Han har ellers altid sagt, at strik kradser!!!! Man kan jo have et standpunkt til man tager et nyt!

Vi rykkede en weekend ud af kalenderen, husbond synes det var så længe siden, at vi havde været i sommerhuset. Hyggeligt,  men mega koldt har det været.
Lørdag kom datteren på besøg med sine 3 børn. Drengene gik straks i gang med at hjælpe morfar med at samle blade sammen.
Efter frokosten, gik vi tur i skoven, hvor vi så fugle som var spist af andre dyr. Mos, grene, og en pind var også ungernes høst. Vi gik ned over engen, og Marie "fangede" en fisk, som en fugl havde tabt. På hjemvejen fandt Jens et forben fra et rådyr. Jo, det var en god og spændende tur vi havde ude i naturen, dog mega koldt da vi gik hjemad langs stranden.

Hjemkommet til sommerhuset, varmede vi os med varm kakao og æbleskiver.

Da de unge var taget hjem, blev "hakkeriet" sat på stand by, og rundpind på 8o cm blev sat i gang, (godt der var strømpegarn i strikketasken) for strømper må der til.

Jeg har ellers bestemt, at jeg ikke vil stresse op til denne jul, men synes faktisk allerede nu, at jeg er bagud, nu nåede jeg jo ikke det som var planlagt til denne weekend,  men mon ikke jeg når det som skal nås?2 kommentarer:

  1. Dejligt med hjælpere til havearbejdet. Mine børnebørn er også fan af hjemmestrikkede strømper, men det er sjældent, at jeg tager mig sammen til at strikke strømper.

    SvarSlet
  2. Det lyder som en rigtig hyggelig sommerhusweekend - og det gør ikke hyggen mindre at det er koldt. Så længe det er udenfor ;o) Uhh - jeg har lavet dekorationer hele weekenden. Det er ikke længe siden jeg kom hjem. Det har været hårdt arbejde - men nu står de der, og jeg nåede det hele .

    SvarSlet