søndag den 14. august 2011

JETLAG .......
håber jeg ikke jeg har, for i morgen starter jeg på job igen,det virker nu heller ikke til, at jeg har det. Vi landede tidligt i går morges fra vores ferie på Island og i USA.

Vi har haft en kanon tur, først var vi på Island i 4 dage, og derefter fløj vi til Boston hvor vi besøgte familie i 9 dage.
På Island var det et must, at der skulle købes lidt garn,

og det blev der så, det blev købt lige her

http://www.fridasstrikkehjoerne.com/ havde været så flink, at give mig et tip om, at dette var et godt sted, at shoppe garn. I Alafoss, mødte vi tilfældigvis een person, som er barnefødt her i vores lille by, (det var godt nok morsomt), og han gav nogle tips til hvad vi skulle se på Island.

Vi havde lejet en bil, så vi så gejsere, var ude at se over på Vestmanaia-øerne, kørte forbi vulkanen Hekla, var ved Gullfoss og fik travet rundt i Rejkavik og meget mere. Det var fasinerende, at opleve at der var lyst så længe om aftenen.Men et godt råd er, hvis i skal til Island, så husk det varme tøj. Det vidste vi godt, at vi skulle have med, dog kunne vi godt have brugt mere varmt tøj.Efter 4 oplevelsesrige dage, fløj vi videre til USA og familien, hvor vi blev mødt med åbne arme, og et program, som bestod af heldages udflugter, l/2 dages udflugter, hygge i familiens bolig.
Vi besøgte bl.a. et lokalt marked, hvor de solgte det her:Jeg måtte godt nok berherske mig en del, (Erna har lovet, at købe noget og sende det til mig, hvis jeg fortryder) men der skulle jo være plads i kufferten til de andre ting, som vi shoppede derovre bl.a. sko, jakke t-shirt, bukser og lidt småting til børnebørnene.

Garnet (Karup-garn) til denne "Kort Grøn Poncho", havde jeg medbragt hjemmefra, så den blev strikket på terrassen i Vermont, hvor vi hver dag inden middagen, blev beværtet med de dejligste drinks, forskellige drinks hver dag, de var ikke stærke, Erik er suveræn til at lave drinks, og så i en temperatur på mellem 22 gr. og 3o gr.

Der blev også startet på "lille topstykke" til Regitse, jo, jo jeg hyggede mig vældigt på den terrasse


Som i kan læse, har det været en god ferie, og nu starter hverdagen så i morgen. Hverdage er jo også dejlige, og vist de dage man, hvis man skal være helt ærlig er mest glade for, men ferie er jo

også en rigtig god ting.

Jeg kunne fortælle en masse mere om vores ferie, men dette indlæg skal jo også slutte, og måske kommer der mere om vores ferie, når indtrykkene har bundfældet sig lidt mere.


Go´ aften til jer derude, nu er jeg på bloggen igen, og skal vist lige ha´ surfet lidt rundt for at se, hvad i andre bloggere har bedrevet i den tid jeg har været bortrejst.


3 kommentarer:

 1. dejligt at höre I fik en god tur herop og "over there". og velkommen hjem!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Lyder som en dejlig ferie, smukt garn som det hænger der i boden.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en god ferie med masser af indtryk, som jo skal bundfælde som du rigtigt skriver. Dejligt at du er hjemme igen. Der har været stille uden dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet