tirsdag den 30. august 2011

Hindbærene .......som jeg plejer af kunne høste rigtig mange af, regner simpelthen væk, øv, øv!
Nå skidt pyt det går nok alligevel, der bliver da vist så mange, at der kan blive lidt til desserter. Så må vi bare have en anden slags marmelade.Det bliver ikke til så mange indlæg, billeder m.m. på bloggen i disse dage. Jeg mangler vist energi, mon det er vejrets skyld? Jeg kommer dog lidt rundt til de blogge, som jeg plejer at følge, og jeg ved det godt, jeg får ikke lagt så mange kommentarer, men når man kommer rundt, er man da opdateret. Der er sussende travlt her på matriklen og travlhed på job. Selv husbond, som for nylig har lagt et lagt arbejdsliv bag sig, har nok at rive i.

Jeg har heller ikke så meget at melde om STRIKKEFRONTEN, der strikkes stadig på "Lille topstykke" til både Vigga og Regitse.
I dag har jeg erhvervet opskrift til en "ALFRED", som jeg forstiller mig at Vigga skal have. Den skal strikkes oppefra og ned, det er en strikketeknik, som jeg synes godt om. Så mon ikke den snart kommer på pindede.

Så det var alt fra mig i denne omgang, nu vil jeg lige have en omgang på strikketøjet, kan i ha´ en god aften derude.
1 kommentar:

  1. Jeg har det selv på samme måde, og jeg er overbevist om, at det skyldes vejret og så selvfølgelig travlhed....man har kun 24 timer i døgnet, så nogen gange må man prioritere ;o)
    Kh Karen

    SvarSlet