søndag den 24. juli 2011

Regn, regn, .........


nu håber jeg det stilner af. Jeg har godt nok ikke ferie, men alligevel, jeg gider den ikke længere.


Ribs er modne, og husbond er også startet på, at plukke dem, han giver udtryk for, at det er en våd omgang!En våd omgang var det, også i torsdags, da vi besøgte veninden på Sjælland, og sammen med hende skulle i Cirkus revyen. Hvis ikke billeterne forlængst var købt og betalt, ville det ikke have været den dag, som vi ville have valgt at tage på Bakken. Nå, vi var der altså, og havde det ogå rigtig hyggeligt, og teltet var jo tæt, og medens vi rørte lattermusklerne, glemte vi jo alt om, at regnen stod ned i stænger.STRIKKEFRONTEN: Der er vist det man kalder for "agurketid"!!


Camomille, er strikket færdig, og godt var det med det ekstra bundt garn, så var der nemlig nok.

Der skal "kun" hæftes ender og blokkes. Billed følger senere.Vanilla, er stadig på pindene, men det går lidt langsomt ......Strømper, til sønnen er også på pindene ........"Lille topstykke", til Regitse, skal vist på pindene nu, for jeg skal lige have strikket de første par cm inden ferien. Det er jo kun i begyndelsen, at man skal holde tungen lige i munden, resten er jo lige ud ad landevejen, så det kan jo så være strikketøj til turen.Tørklæde, måske baktus skal også startes op....Ja, "agurketiden" har indfundet sig her på matriklen, ser hen til, at det på et tidspunkt bliver min tur til ferie, jeg synes jeg trænger til at få batterierne opladet!God og forhåbentlig ikke al for våd sommer søndag til jer alle
3 kommentarer:

 1. Trods gode ønsker om det modsatte, regner det altså her.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Vi har sol i dag, det har bare været så dejligt. Godt at du har fundet et nøgle mere af dit garn. Glæder mig til at se det færdig, det vare jo heller ikke så længe før vi kan starte op igen på strikkecafen.

  Rigtig god ferie når du kommer til den.

  SvarSlet
 3. Hejsa, jeg kom lige forbi din blog. Kan se at du i tidligere indlæg skriver at dine faste læsere er forsvundet..... du er ikke den eneste om dette problem. Flere andre incl jeg selv har mistet sine faste læsere, men hvis du prøver at logge på fra en anden pc, så kan du givetvis se dem. Mystisk.... Nogle gange kan man da virkelig blive godt og grundigt irriteret på Blogger, der sker de mest mærkværdige ting med bloggene nogle gange.

  SvarSlet