tirsdag den 5. juli 2011

Bedre sent end aldrig ......

Som alle der surfer rundt i diverse strikkeblogs ved, har der været en CAMOMILLE-strikkebølge, og jeg vil da også være med, jeg er nu nået til at strikkekanten, håber jeg har garn nok!


Farven er lys petroleum, og ikke grå som billedet viser. Jeg tror det bliver så hot, jeg kan godt forstå, at der er så mange som har strikket Camomille, men lidt ensformigt strikkeri, ja det er det.


Hjemkommet til matriklen (efter en gang akupunktur, samt kaffevisit hos sønnen), skulle krukkerne lige have lidt vand, og haven beses. Uh, hvor er det træls, at ryggen i denne tid, begrænser min havetid!
Rusisk mandstro blev plukket, og sat i vase, hvor de kan stå umindelige tider, de viner ikke men tørrer ind og skifter farve.

Og se lige her Violfrøstjernen er også lige ved at springe ud.


Atlas er fundet frem, man må jo følge med i hvor det er, at ens familie, venner og bekendte begiver sig hen her i løbet af de næste måneder.Nu venter en skål solbær på, at blive rengjort, og gå i hi, i min fryser til jeg får lyst til at lave marmelade eller saft.


Jeg venter på, at en god veninde ringer, det har vi en lidt løs aftale om, at hun vil gøre i aften, vi trænger til en rigtig "tøsesnak"

Tørrertumbler, vaskemaskine, opvaskemaskine venter på at blive tømt, og derefter venter min dyne på mig.


Det bliver spændende om jeg får en rigtig god nattesøvn, for som sidegevinst, fik jeg nåle i søvn-punkterne idag.

3 kommentarer:

 1. Din camomille bliver bare så smuk, jeg har jo set farven. Jeg krydser finger for at du har garn nok til kanten. Det er virkelig et tv strik men resultatet er bare supert.

  Håber at du får en rolig nat.

  SvarSlet
 2. Smukt Camomille - Håber der er garn nok til kanten. Virkelig nogle fine farver.

  SvarSlet
 3. Velkommen i klubben. Skal igang med nr. 3 inden længe. Jeg bruger det lidt som TV-strik imellem de lidt sværere projekter.

  SvarSlet