fredag den 8. juli 2011

Nu går den altså ikke længere .......jeg må se, at komme i gang med forberedelserne til i morgen. Husbond har sidste arbejdsdag i dag, så nu venter pensionist tilværelsen forude....

Det må være en underlig fornemmelse, efter ca. 5o år på arbejdsmarkedet!

Men bare rolig, jeg kan godt finde på noget han kan aflaste mig med, og børn og børnebørnene ønsker sig vist også, at han er lidt mere nærværende, når vi er sammen.

Han glæder sig, "tror jeg nok", siger han, og lad os håbe for ham, at det bliver rigtig godt.I anledning af at han holder, har han inviteret 9 af de kollegaer, som han har haft mest med at gøre, til lidt mad i morgen. Så gæt hvem der lige skal have foretaget de sidste indkøb, selvom der ikke er meget ledig plads i køleskabet. Noget af maden kan forberedes i dag, så det vil jeg gøre.


Det passer også fint, for vejret i dag er til indendørssysler, jeg satsede på morgentur, før den regn, som meterologerne, havde varslet kom, men nej nu hænger mit tøj til tørre, uf, jeg blev våd, men det var varm regn.


Så nu må jeg i gang, kan vist ikke finde på flere undskyldninger for småting, som jeg hellere vil (har dog fået en del småting til side her i formiddag), men nu venter kødgryderne altså, og mon ikke der bliver tid til et par pinde på strikketøjet, jeg tror det!


Rigtig god week-end

5 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse med hverdagssyslerne. Ja her i Køge øser det også ned:) God weekend...

  SvarSlet
 2. Uh, det bliver spændende for jer, at din mand nu sådan skal til at gå hjemme - det ku' være, at du sku' lære ham at strikke ;o)
  Håber du når, alt hvad du skal - og fortsat god weekend til dig og dine :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Ja det bliver jo en anden tilværelse i kommer til at føre nu. Men mon ikke at han hurtigt finder ud af at kunne føle jeg hjemme og som pensionist.

  Ellers må der jo flere ting på sedlen ;-)

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Det er nok noget han skal lærer, din mand, at være hjemme. Det skal nok gå, det er jo en skøn årstid at starte på. Morgenmad i haven, solen skinner fra en blå himmel, tænk selv videre :)

  Jeg håber du har nået det du ville, så der ikke bliver for meget at se til imorgen når gæsterne kommer.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Hej tak for kommentarer, det er altid hyggeligt.
  Jeg skal nok holde ham igang, med opgaver på en seddel.
  Og i går kom byggetilladelse på tilbygning til datterens sommerhus, det er jo lige noget for sådan en træmand.
  Jeg tror aldrig han får lært at strikke!

  SvarSlet