lørdag den 2. juli 2011

Damatik i sommerhuset .........

det var der i går! Godt vi har en snarrådig svigerdatter!!!!

Vi besøgte søn m/familie, som havde lånt datterens sommerhus. Vi hyggede os gevaldigt, vejret var til frokost udendørs, besøg i Vaffelbageriet, (hvor de laver mega is-vafler). Planen var bøffer på grillen, en god rødvin skulle nydes, og en kæmpe skål jorbær skulle fortæres.

Men, men sådan gik det ikke! Sønnen havde startet kullene til grillen op, svigerdatteren gik og forberedte tilbehøret til maden, jeg gik og hyggede mig med småpigerne, jeg skuppede gyngerne og kiggede op, og over på husbond, som hyggede sig med at kløve lidt træ til brændeovenen....... og hvad så jeg: blod som sprøjtede ud af benet på husbond!!
Svigerdatteren havde også set det, vi fik ham ind på græsplænen, han kunne ikke rigtig støtte på benet, ned at ligge og benet højt, det så ret voldsomt ud, vi konkluderede at vi måtte ringe 112.
Svigerdatteren, som har førstehjælpskursus, lagde en kompresforbinding, (som falckfolkene roste hende for)han blev kørt på hospitalet, sønnen kørte ind til hospitalet, og heldigvis gik der ikke så lang tid før han ringede og beroligede os derhjemme i sommerhuset. Et dybt kødsår, havde en læge konstateret, atden forbistrede økse lavet i skinnebenet, fordi der var en knast i træet. Såret skulle renses og sys og han kunne komme hjem igen.

Puha, hvor blev jeg forskrækket, men heldigvis er der ikke beskadiget sener eller lignende. Det kunne have være gået meget værre!!!!
Men på nethinden ser jeg stadig det syn jeg så igår, det er ikke rart, jeg har vist fået noget af en forskrækkelse.
Husbond har det ok, benet er lidt hævet, men han har faktisk ikke særlig ondt i benet, så nu håber vi bare, at det læger hurtigt, det er jo et træls sted med skinnebenet.
Og svigerdatteren, ja hun har også fået ros af os, det er godt at have en snarrådig sigerdatter.

5 kommentarer:

 1. sikke et uheld, godt der ikke skete mere, og sikke en skøn svigerdatter du har :)
  Håber hurtigt såret heler og husbond er på benene igen.
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Sånn en forferdelse. Jeg orket nesten ikke å lese det. Huffda, bra at det gikk godt. ;)

  SvarSlet
 3. Puha, godt at din svigerdatter var så snarrådig.
  God bedring med din mand.

  SvarSlet
 4. Uha sikke dog et uheld, men godt at der ikke skete mere end der gjorde. Men jeg kan da godt forstå at du blev bange når du så alt det blod. Håber din mand får det godt inden i skal på ferie.
  Undskyld at jeg ikke var med i tirsdags, men jeg trængte lige at få et pusterum.

  Rigtig god bedring med Gemalen.

  SvarSlet
 5. Hei.
  Jeg har sydd vesten i morgentimene
  Jeg hadde stoff igjen og har sydd i 4/5 år.
  Hvis du er intressert gir du meg beskjed, Hvis ikke kan jeg sette den til salgs i epla. Prisen er 199,- pluss frakt
  klem fra Rita

  SvarSlet